Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

CELE 100 DE LEGI ABSOLUTE ALE SUCCESULUI ÎN AFACERIO carte despre viață, valori, principii și mentalități sănătoase

Arhiva

Descriere

De ce unii oameni au un succes mai mare în afaceri decât alții?

De ce unele companii se dezvoltă într-un ritm vertiginos, în timp ce altele dau faliment?

Brian Tracy, renumitul orator și scriitor specializat în știința afacerilor, a descoperit răspunsurile la aceste întrebări extrem de dificile.

În acest ghid practic, el prezintă o serie de principii sau "legi universale" care stau la baza succesului oamenilor de afaceri de pretutindeni. Tracy oferă cititorilor o gamălargă de sfaturi practice structurate în 100 de legi ușor de înțeles și de aplicat, acoperind domeniile majore ale afacerilor și ale muncii în general.

Totodată, pune la dispoziție numeroase exemple din viața reală, pentru a ilustra modul în care funcționează fiecare lege în lume, precum și indicații și exerciții practice pentru aplicarea ei în viața și în munca dumneavoastră.

Ușor de citit, ușor de înțeles și ușor de aplicat, Cele 100 de legi absolute ale succesului în afaceri este un ghid simplu și clar asupra modului în care funcționează de fapt lumea afacerilor în prezent.

Brian TRACY

Brian Tracy este președinte și CEO al Brian Tracy International, o companie specializată în formarea și dezvoltarea atât a persoanelor cât și a organizațiilor.

Scopul lui Brian este să ajute la atingerea obiectivelor personale și de afaceri mai rapid și mai ușor decât v-ați imaginat vreodată.

Brian Tracy a fost consultant pentru mai mult de 1.000 de companii și s-a adresat peste 5.000.000 de oameni în 5.000 de seminarii din SUA, Canada și alte 70 de țări din întreaga lume. A studiat, cercetat, scris și vorbit timp de 30 de ani despre domeniile economiei, istoriei, afacerilor, filozofiei și psihologiei. Este cel mai vândut autor a peste 70 de cărți care au fost traduse în zeci de limbi.

A scris și produs mai mult de 300 de programe de învățare audio și video, inclusiv cele mai vândute Psychology of Achievement la nivel mondial(tradus în mai mult de 28 de limbi). Vorbește publicului corporatist și nu numai lui pe subiecte de dezvoltare personală, iar discuțiile și seminariile sale interesante despre Leadership, Vânzare, Stimă de sine, Obiective, Strategie, Creativitate și Psihologia Succesului aduc schimbări imediate și rezultate pe termen lung.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.