Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

CE SĂ FACI CÂND SUNT PREA MULTE DE FĂCUTSarcini mai puține - Rezultate mai bune - Cum să economisești 90 de minute zilnic

3900 lei

Descriere

Te-ai săturat de toți acei consultanți pe probleme de productivitate care te presează să lucrezi mai mult, dar cu mai puține resurse? Atunci ai noroc. Laura Stack știe că lista sarcinilor de care trebuie să te ocupi este arhiplină, așa că îți arată cum să ai mai multe realizări muncind mai puțin. Da, ai citit foarte bine. Sistemul de management al timpului pe care îl prezintă îți va permite să nu mai lucrezi atât de mult și să ai rezultate mai bune.

Dacă vei adopta Formula Productivității Fluxului de Muncă, îți vei organiza viața în jurul acelor sarcini care contează realmente și - aspect extrem de important - vei renunța la cele care nu au o relevanță prea mare. O mulțime de sfaturi și strategii practice te vor ajuta să devii cu adevărat eficient. Lista sarcinilor pe care trebuie să le duci la bun sfârșit se va scurta, iar tu vei economisi o mulțime de timp zilnic, pe care îl vei putea petrece alături de cei dragi, așa cum ți-ai dorit dintotdeauna.

„În sfârșit, o metodă garantată pentru a pierde din greutatea miilor de probleme care îți diminuează productivitatea și te împiedică să progresezi. O carte extrem de utilă, care te ajută să îți pui ordine în viață.
- Dr. Alan Weiss, autorul lucrărilor Million Dollar Consulting și The Consulting Bible

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2019 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.