Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

VIAȚA TRECE REPEDE - TRĂIEȘTE-O DIN PLINZece adevăruri simple pentru o viață extraordinară

Număr pagini: 176 Format: 13.5 x 20.5 cm
Stoc epuizat

Descriere

Dacă simți că nu ești mulțumit de viața ta, dacă simți că nu profiți de potențialul tău și că nu ești înconjurat de persoanele potrivite, Viața trece repede - Trăiește-o din plin te va ajuta să ai curajul să faci acele schimbări la care până acum doar ai visat.

Loretta LaRoche, unul dintre cei mai de succes experți în managerierea stresului, îți oferă zece idei geniale despre cum poți să aduci un nou suflu vieții tale, sub o formă veselă și ușor de pus în practică.

Optimismul, acceptarea, umorul, creativitatea sunt doar câteva dintre soluțiile pe care autoarea le recomandă prin povestirea unor întâmplări amuzante, dar pline de înțelepciune din propria sa viață. Vei descoperi că poți să înveți lucruri esențiale pentru a-ți îmbogăți personalitatea și că lumea este plină de surprize de care te poți bucura în fiecare zi.

"Loretta LaRoche este un adevărat fenomen, expertul preferat de toată lumea când vine vorba de stres. Pe cât de sclipitoare pe atât de amuzantă, înțelepciunea plină de duh a Lorettei se bazează pe cunoștințe solide și pe o psihologie pozitivă de ultimă oră. [...]" -Dr. Joan Z. Borysenko, autorul lucrărilor Inner Peace for Busy People și Inner Peace for Busy Women

Loretta LaRoche

Loretta LaRoche este un consultant de succes la nivel mondial, în domeniul gestionării stresului. Ea promovează umorul, optimismul și fermitatea drept mecanisme pentru reușită.

Cele șase emisiuni speciale susținute de Loretta pe postul PBS se află printre favoritele telespectatorilor, iar cursurile sale – în medie cam 100 de conferințe pe an – au un succes deosebit. Locuiește în Plymouth, Massachusetts.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2018 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.