Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

PUTEREA CUVINTELORCum poti obtine rezultate majore folosind cuvintele potrivite

Număr pagini: 232 Format: 13.5 x 20.5 cm
Arhiva

Descriere

Cuvintele reprezinta instrumente la care am avut acces dintotdeauna si pe care le-am utilizat inca din ziua in care am inceput sa vorbim. Le consideram ca facand parte din rutina. Deseori vorbim fara a gandi in prealabil si fara a fi constienti de impactul cuvintelor noastre. Si, cu toate acestea, pot avea un impact de zile mari atat asupra noastra, dar cu precadere asupra altora.
Ceea ce auzim in jurul nostru zi de zi transmite foarte multe despre cultura noastra, despre etosul propriu si, totodata, despre respectul pentru semenii nostri. Cea mai mare parte din limbajul cu care avem de-a face astazi are o doza de duritate. Mai precis, acesta este deseori necizelat, tradand furie si intentii negative. Dam peste el oriunde mergem si provine de la persoane care apartin tuturor categoriilor de varsta. Limbajul fiind pionul esential in tumultul fiecarei zile, aceasta carte isi propune:

  • sa ne determine sa devenim constienti de imensa putere a cuvintelor, pentru a invata sa le alegem cu mai multa atentie;
  • sa ne ajute sa invatam cum sa observam partile bune ale fiecarui om si ale fiecarui lucru, identificand totodata oportunitati de a transpune in cuvinte observatii benefice;
  • sa transforme limbajul pozitiv intr-un instrument pe care sa il folosim cu multa usurinta si naturalete.

Propriul nivel de fericire si chiar respectul de sine vor spori in momentul in care vom reusi sa gasim punctul de echilibru al mesajelor si al cuvintelor pe care le alegem pentru a le transmite.

Editura Amaltéa Fondata 1992
Bucuresti, Romania

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2018 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.