Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

CUM SĂ-ȚI RUINEZI VIAȚA Financiară, profesională și sentimentală

Număr pagini: 88 Format: 13.5 x 20.5 cm
Stoc epuizat

Descriere

Stabilește care este calea către sărăcie, singurătate, nefericire și disperare... iar apoi mergi exact în sens invers.

Într-o lume în care toți sunt parcă preocupați să-ți dea sfaturi înțelepte, este momentul unei abordări diferite, este timpul pentru o carte construită pe principiile psihologiei inverse.

Ben Stein, câștigător al premiilor Emmy pentru emisiunile sale de televiziune și scriitor extrem de apreciat, trasează o harta inversă a drumului într-o carte care să-ți spună ție, cititorule, culmea culmilor... cum să-ți ruinezi viața.

Redactată într-un limbaj accesibil, lucrarea cuprinde o serie de eseuri provocatoare care îți arată cum să-ți schimbi radical felul păgubos de a fi în cele trei domenii esențiale ale vieții.

Urmează regulile - dar invers! - și îți vei asigura o viață excelentă. Respectă regulile așa cum sunt scrise și vei ajunge cu siguranță la eșec total - după cum pățesc milioane de oameni.

Cum să-ți ruinezi viața (financiară, profesională și sentimentală) reprezintă un puternic instrument pentru cei care vor să dea un sens existenței lor, dar și un avertisment real, menit să-ți atragă atenția să nu cazi în capcana unui comportament distructiv, care ar putea ruina viața oricărui om.

Aceste reguli - dacă sunt citite cu atenție și înțelese - furnizează un itinerar pentru a face ca viața să funcționeze în cel mai eficient mod cu putință. Vei înțelege că eșecul poate reprezenta o harta virtuală către succes - în direcția opusă.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2018 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.