Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

CAPCANA PARADISULUITrilogia Han Solo

Număr pagini: 280 Format: 13.5 x 20.5 cm
Arhiva

Descriere

Aceasta este povestea niciodată spusă până acum a tânărului Han Solo.

În primul volum al acestei trilogii noi și incitante, celebrul hoinar, pungaș, contrabandist și hoț se luptă ca să supraviețuiască pe o planetă sinistră, a cărei principală marfă de export sunt sclavii.

CAPCANA PARADISULUI: Era un copil fără trecut, un derbedeu corellian abandonat, scotocind după hrana de zi cu zi, când crudul Garris Shrike l-a adus în mijlocul unei bande nomade de infractori spațiali.

Acum, după mulți ani, sătul de tirania sadică a lui Shrike, îmboldit de visuri de aventură și glorie, Han se luptă ca să evadeze. Țelul său: să devină pilot în Flota Imperială. Are însă nevoie de experiență, iar pentru asta se angajează pe planeta Ylesia - o lume toridă abundând în fanatici religioși, droguri ilicite și senzualitate ispititoare... unde visurile sunt sfărâmate și de unde evadarea este imposibilă.

A.C. CRISPIN

Ann Carol Crispin a fost o scriitoare americană de science-fiction, autoarea a peste douăzeci de romane. A scris mai multe romane Star Trek și Star Wars și și-a creat propria serie originală SF numită Starbridge. Crispin a fost vicepreședinte al scriitorilor de science-fiction și fantasy din America. Împreună cu Victoria Strauss a fondat Writer Beware, un grup tip „watchdog”care face parte din SFWA și care îi avertizează pe scriitorii aspiranți despre pericolele care pot surveni din partea agenților, editorilor escroci. Writer Beware a fost fondată în 1998 și a asistat organele de drept și autoritățile civile în urmărirea și soluționarea cazurilor de escrocherie.

A.C. Crispin a scris și un prequel oferind povestea din spate pentru populara serie de filme Pirații din Caraibe.

https://en.wikipedia.org/wiki/Ann_C._Crispin

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.