Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

CALEA ÎMPLINIRII PERSONALEScop + Pasiune + Planuri + Exercițiu + Perfecțiune = Putere

2500 lei

Descriere

Calea împlinirii personale vă va ajuta să descoperiți în voi potențialul latent, încă neexploatat. Vă va oferi rețeta acumulării puterii extraordinare pentru a putea fi ceea vă doriți să fiți. Vă va ajuta să realizați astăzi lucruri care mâine, dar și în anii ce vor veni, vă vor schimba viața radical.

Todd Duncan clădește o nouă perspectivă asupra noțiunii de succes în toate domeniile vieții noastre. Iată formula care,alimentată prin convingeri sănătoase și disciplină, vă va înzestra cu o putere uluitoare, prin care vă veți transforma visurile în realitate:

Aceste cinci ingrediente de bază constituie moleculele interne care vă vor asigura energia fizică și spirituală ca să realizați tot ce vă doriți în viață.

Poate că vă doriți ca această energie să vă ajute să vă schimbați cariera.

Poate că doriți să găsiți puterea de a slăbi, de a renunța la obiceiuri nocive, de a fi mai bine plătiți, de a avea relații mai bune, de a dărui vitalitate și intensitate căsniciei voastre sau de a crea o moștenire spirituală pentru copiii voștri.

Nu există limite care să stea în calea acestei puteri extraordinare ce vă poate asigura viitorul.

Todd Duncan

Todd Duncan este autor si speaker american. El a fondat Grupul Duncan, o firma de consultanta in domeniul vanzarilor si consultantei ipotecare, in 1992. Este autorul a 17 carti, printre care New York Times Bestsellers Time Traps si Vanzari inalte de incredere: Bani in mai putin timp, cu mai putin stres. Cea mai noua carte a sa, Ouale de 6.000 de dolari: Cele 10 noi reguli de aur pentru servicii pentru client - se ocupa de promovarea loialitatii clientilor si generarea de referinte.
Todd Duncan este, de asemenea, gazda evenimentului anual de Master in Vanzari, care are loc de 24 de ani. Peste 50.000 de ofiteri de imprumut, agenti imobiliari si antreprenori de afaceri au participat la seminar.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2020 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.