Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

BRAVO, BALENUȚO!Puterea relațiilor pozitive, la serviciu și acasă

Arhiva

Descriere

Ce pot avea în comun colaboratorii și membrii familiei voastre cu o balenă de cinci tone?
Mai mult decât v-ați putea imagina vreodată, vor spune Ken Blanchard - consultant de marcă în lumea afacerilor și autor motivațional ce a cunoscut succesul maxim prin numărul fulminant al vânzărilor - și prietenii săi dresori de la Lumea Apelor.

În această nouă carte motivațională, Blanchard afirmă că atât balenele cât și oamenii au un randament mai bun și implicit performanțe notabile atunci când se insistă asupra elementului pozitiv.

Veți vedea cum aplicarea tehnicilor pentru dresarea balenelor ucigașe de la parcul marin Lumea Apelor vă va maximiza eficiența la serviciu, dar și acasă, permițându-vă să deveniți părinți și parteneri mai buni.

Veți citi despre construirea și consolidarea încrederii, despre accentuarea elementului pozitiv, despre redirecționarea comportamentelor negative, dar, mai ales, veți afla despre două concepte esențiale pentru ca performanțele extraordinare - atât ale voastre, dar și ale celor cu care interacționați - să fie posibile: AL MEU EȘTI - a surprinde oamenii atunci când fac rău un lucru - și BRAVO, BALENUȚO! - a surprinde oamenii atunci când îl fac bine.

În plus, veți descoperi că toate acestea sunt foarte ușor de însușit!

Ken Blanchard

Ken Blanchard este îndrumător spiritual principal și președinte al consiliului director al Companiilor Ken Blanchard. A scris numeroase cărți ce au ajuns bestselleruri, ale căror vânzări au depășit douăsprezece milioane de exemplare în peste 25 de limbi. Este căsătorit, are doi copii și locuiește în San Diego, California.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2020 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.