Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

Avortul recurentGHID ORIENTATIV (full-color) PENTRU MEDIC ȘI PACIENT

Număr pagini: 300 Format: 17 x 24 cm
10000 lei

Descriere

Pierderea unei sarcini dorite este un eveniment cu impact negativ asupra vieții ambilor parteneri, iar repetitivitatea acestui eveniment poate determina o anxietate crescută la următoarele sarcini, motiv pentru care cuplurile simt, de regulă, nevoia să înțeleagă motivele pentru care s-a ajuns la această situație, apelând la serviciile unei echipe multidisciplinare de medici, care să supravegheze atent evoluția sarcinii și să le dea sentimentul de siguranță în ceea ce privește aceasta.

Avortul recurent poate fi considerat o adevărată cutie a Pandorei; de aceea, această patologie presupune o abordare complexă, în cadrul unei echipe multidisciplinare. Până nu sunt evaluate sistematic toate cauzele – amplu detaliate în capitolele cărţii – , nu poate fi oferită cuplului varianta corectă de tratament care să asigure un parcurs al sarcinii lipsit de evenimente nedorite.

Valoarea cărţii constă tocmai în sintetizarea tuturor informaţiilor care conduc la o evaluare corectă, o monitorizare atentă şi o conduită terapeutică adecvată pentru pacientele (şi, implicit, cuplurile) care se confruntă cu o astfel de patologie complexă, lucrarea fiind adresată medicilor din toate disciplinele care pot interfera cu apariţia avortului recurent:

  • obstetrică-ginecologie
  • hematologie
  • reumatologie
  • genetică
  • imunologie
  • medicină de familie
  • medicină internă
  • endocrinologie

Interviu cu autoarea despre carte: [ click ]

PREFAȚA cărții: [ click ]

Poster Lansare de Carte: [ vizualizează ]
Poster Lansare de Carte hi-res: [ descarcă ]

Comentarii

Mihaela Andreescu

Mihaela Andreescu este medic specialist hematolog la Spitalul Clinic Colentina şi la Clinica Smart din Bucureşti. Este membru în comisia de hematologie din Ministerul Sănătăţii.

CV-ul profesional - [ click ]
Despre autoare - Autoportret - [ click ]

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2023 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.