Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

Avortul recurentGHID ORIENTATIV (full-color) PENTRU MEDIC ȘI PACIENT

Număr pagini: 300 Format: 17 x 24 cm
Stoc epuizat

Descriere

Avortul spontan recurent afectează 1-3% dintre cupluri, fiind un eveniment cu impact negativ mare asupra ambilor parteneri.

Fie că vă luptați personal cu avorturi spontane, fie că sunteți medic și doriți să vă ajutați pacienții să nu treacă din nou prin drama pierderii unui copil, cartea „Avortul recurent“ este bun instrument pentru clarificarea modului de abordare a investigațiilor, a profilaxiei și monitorizării bolii abortive.

Cartea este ușor de parcurs și detaliază diferitele cauze ce duc la pierderea sarcinii.

Pentru specialiști este elaborat un protocol de investigații, precum și recomandări de testare, și deși pare concepută strict pentru aceștia, cartea este recomandată și cuplurilor trecute prin mai multe pierderi consecutive de sarcină ori celor care vor să le prevină.

Structurată didactic și ușor de parcurs, ea este un real ghid util pentru toți cei implicați în această patologie complexă, atât specialiști cât și pacienți.

  • obstetrică-ginecologie
  • hematologie
  • reumatologie
  • genetică
  • imunologie
  • medicină de familie
  • medicină internă
  • endocrinologie

Interviu cu autoarea despre carte: [ click ]

PREFAȚA cărții: [ click ]

Poster Lansare de Carte: [ vizualizează ]
Poster Lansare de Carte hi-res: [ descarcă ]

Mihaela ANDREESCU

Medic hematolog primar cu experiență în Spitalul Clinic Colțea și în Spitalul Clinic Colentina, unde a pus bazele unei secții moderne, care tratează pacientul hematologic la standarde europene. 

Este membru în comisia de hematologie din Ministerul Sănătăţii, cu o experiență vastă în: tratamentul afecțiunilor hemato-oncologice și hematologice rare, abordarea complexă a pacientului cu tulburări ale echilibrului hemostazei și coagulării, care necesită intervenții invazive și pregătire adecvată perioperatorie, patologia hematologică la femeia gravidă

Îi place să spună despre ea însăși că este un hematolog care nu tratează analize, ci pacienți cu afecțiuni hematologice, prin adoptarea unei terapii individualizate adaptate fiecărui caz, cu focus pe calitatea vieții fiecăruia în parte.

Despre autoare - Autoportret - [ click ]

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.