Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

AVANTAJUL OPTIMISMULUI50 de adevăruri simple pentru a-ți transforma atitudinile și acțiunile în rezultate

Stoc epuizat

Descriere

În vremurile bune, dar și în cele dure, Avantajul optimismului îți oferă soluții pentru a învăța cum să îți transformi neliniștea și grijile în atitudini și acțiuni care produc rezultate pozitive. Terry Paulson te încurajează să folosești optimismul adevărat pentru a crea rezultate pozitive în lumea reală.

Bazată pe cercetări de ultimă oră în domeniul psihologiei pozitive, această resursă fără rival oferă tehnici testate și strategii practice care îți vor energiza și organiza felul în care te confrunți cu munca și cu viața.

Citind această carte vei descoperi cât de ușor este:

- Să încetezi să mai fii cel mai mare dușman al tău și să devii cel mai puternic susținător al tău
- Să îți gestionezi motivația în loc să fii dependent de alții
- Să cunoști mai multe piscuri și mai puține văi
- Să faci ca ziua de astăzi să conteze transformând dificultățile în oportunități
- Să devii o persoană care rezolvă probleme, nu una care fuge de ele
- Să insufli optimismul în cei pe care îi conduci și alături de care trăieșți
- Să iei în serios alegerile pe care le faci.

Folosirea eficientă a optimismului îți oferă cea mai realistă abordare pe care o poți avea pentru a depăși obstacolele. În plus, vei afla care sunt instrumentele de care ai nevoie pentru a-ți folosi inventivitatea și perseverența în atingerea scopurilor.

Terry L. PAULSON

Terry L. Paulson este doctor în psihologie, conferențiar profesionist apreciat, editorialist la nivel național și autor respectat. Cu peste treizeci de ani de experiență în coordonarea programelor practice despre optimism și schimbare pentru companii precum IBM, 3M, Boston Scientific, HBO, Kaiser Permanente, Sony, Starbucks, Verizon și sute de spitale, universități și asociații, dr. Paulson ajută organizațiile, liderii și echipele să facă schimbarea să funcționeze!

A fost inclus ca membru pe viață în CPAE Speakers Hall of Fame, alături de Ronald Reagan, Colin Powell și Norman Vincent Peale, o onoare acordată pentru mai puțin de două sute de vorbitori din întreaga lume.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.