Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

ATITUDINEA ÎNVINGĂTORULUIDezvoltă liderul din tine și cele 21 de legi supreme ale liderului

Arhiva

Descriere

Oare chiar există o atitudine de învingător? Te-ai săturat să mai înduri eșecuri? Nu te mulțumește să fii mereu pe locul doi? Vrei să știi cum poți îndrepta o atitudine necorespunzătoare?

John Maxwell nu numai că a descoperit atitudinea învingătorului, dar a simțit pe pielea lui efectele ei benefice.
Astăzi ține discursuri despre cum să fii lider, la întâlniri de afaceri și conferințe.

În Atitudinea învingătorului împărtășește experiențe de viață, demonstrând cum poți recunoaște și adopta atitudinea care te va ajuta să treci peste dificultățile vieții, să câștigi oamenii de partea ta și să metamorfozezi necazurile în oportunități.

Dacă te lupți cu o atitudine negativă ce nu-ți mai dă drumul din gheare, există o speranță pentru ține! Te poți schimba și deveni un învingător. Poți descoperi în ține atitudinea mentală care atrage liniștea, curajul și succesul.

John C. Maxwell

John C. Maxwell este un reputat expert internațional pe probleme de leadership, orator și autor care a vândut peste 18 milioane de cărți.

Dr. Maxwell este fondatorul companiei EQUIP, o organizație non-profit care a pregătit și instruit peste 5 milioane de lideri din 126 de țări din întreagă lume. În fiecare an susține discursuri în față liderilor din diverse organizații, inclusiv companii incluse în topul Fortune 500, guverne străine, Liga Națională de Fotbal, Academia Militară West Point din SUA și ONU. Este un autor foarte bine cotat de către New York Times, Wall Street Journal și Business Week. Blogul sau poate fi consultat la adresa JohnMaxwellonLeadership.com.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2020 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.