Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

ATITUDINEA ÎNVINGĂTORULUIDezvoltă liderul din tine și cele 21 de legi supreme ale liderului

Arhiva

Descriere

Oare chiar există o atitudine de învingător? Te-ai săturat să mai înduri eșecuri? Nu te mulțumește să fii mereu pe locul doi? Vrei să știi cum poți îndrepta o atitudine necorespunzătoare?

John Maxwell nu numai că a descoperit atitudinea învingătorului, dar a simțit pe pielea lui efectele ei benefice.
Astăzi ține discursuri despre cum să fii lider, la întâlniri de afaceri și conferințe.

În Atitudinea învingătorului împărtășește experiențe de viață, demonstrând cum poți recunoaște și adopta atitudinea care te va ajuta să treci peste dificultățile vieții, să câștigi oamenii de partea ta și să metamorfozezi necazurile în oportunități.

Dacă te lupți cu o atitudine negativă ce nu-ți mai dă drumul din gheare, există o speranță pentru ține! Te poți schimba și deveni un învingător. Poți descoperi în ține atitudinea mentală care atrage liniștea, curajul și succesul.

John C. MAXWELL

John C. Maxwell a avut întotdeauna dorința de a face diferența în viața oamenilor. Pasiunea lui a fost să îi determine pe ceilalți să facă lucruri remarcabile și să ducă vieți semnificative și împlinite. Este pasionat de predare și din acest motiv, din 1995, John C. Maxwell s-a dedicat discursului și scrisului.

El și fratele său Larry Maxwell au înființat EQUIP. Organizația non-profit se concentrează pe dezvoltarea personală, formarea în leadership, speaking și mentoratul tineretului. "Un lider este cel care știe calea, merge pe drum și arată drumul." Spune Maxwell.

John C. Maxwell îi provoacă pe liderii corporativi și pe consumatori să inspire și să-și motiveze organizațiile pentru a-și atinge potențialul prin intermediul companiei The John Maxwell (echipa sa cuprinde peste 13.000 de antrenori pregătiți și certificați care ajută la adăugarea de valoare pentru organizațiile externe). În acest moment, Jon C. Maxwell vorbește anual la Fortune 500, precum și liderilor și organizațiilor guvernamentale internaționale.

John C. Maxwell a vândut peste 26 de milioane de cărți concentrate pe leadership și a fost nominalizat de American Management Association drept cel mai influent lider în afaceri în 2014. Majoritatea cărților sale au fost nominalizate de New York Times ca fiind cele mai vândute.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.