Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

ARTA DE A-ȚI GESTIONA VIAȚACum sa-ti folosesti propria inteligenta emotionala

Arhiva

Descriere

Un bestseller premiat in mai multe tari, care te va ajuta sa ai viata la care ai visat dintotdeauna!

Nu poti ajunge acolo unde ti-ai propus doar cu ajutorul intelectului si al cunostintelor de natura tehnica. Combina-le insa cu puterea inteligentei emotionale si vei deveni de neoprit. Daca inveti cum sa iti accesezi puterea propriei tale inteligente emotionale, te poti folosi de puterea creativa a emotiilor pentru a-ti imbunatati modul de gandire. Actionand ca un consilier personal, lucrarea de fata se adreseaza deopotriva mintii si inimii - prima carte de leadership si dezvoltare personala care chiar pune accent pe toate emotiile.

Daca esti constient de propriile emotii - si inveti sa le gestionezi - vei putea sa recunosti si sa depasesti obstacolele ivite in cale, sa fii mai motivat si sa ii inspiri pe ceilalti, sa ai relatii personale si profesionale mai bune si sa devii cu adevarat un lider.

Arta de a-ti gestiona viata te ajuta sa iti transformi visurile in realitate, sa faci alegeri mai bune si sa ai o viata plina de impliniri.

"Asemenea varfului unui aisberg urias, adevarata semnificatie a inteligentei noastre emotionale abia acum incepe sa fie descoperita. O carte superba, care te invata cum sa descoperi acest potential instrument din interiorul tau si sa il aplici in viata personala si profesionala."

- dr. Stephen R. Covey, autorul cartii

Cele sapte obiceiuri ale oamenilor foarte eficienti

"Asa cum cu siguranta ca exista o stiinta a inteligentei emotionale, exista la fel de bine si o arta - descrisa foarte bine in lucrarea de fata. Iata o carte plina de informatii, inspirationala si provocatoare, foarte usor de citit si cu exemple din viata reala."

- dr. John D. Mayer, unul dintre autorii primei definitii stiintifice

a inteligentei emotionale si coautorul lucrarii Emotional Intelligence in Everyday Life

Randi B. NOYES

Randi B. Noyes este un adevărat pionier în ceea ce privește punerea în practică a inteligenței emoționale și președinte al Leadership Internațional Inc., o cunoscută firma de consultanță pe probleme de leadership. Timp de mai bine de douăzeci de ani a susținut sesiuni de coaching pentru sute de directori de top și corporații precum AT&T, Exxon, Mobil Oil și Philips Petroleum.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.