Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

APROPIEREA FURTUNII

Număr pagini: 288 Format: 13.5 x 20.5 cm
Arhiva

Descriere

ÎNTREAGA GALAXIE PRIVEȘTE ȘI AȘTEAPTĂ, ÎN TIMP CE DOI JEDI ȘI UCENICII LOR SE LUPTĂ ÎN SITUAȚII IMPOSIBILE PENTRU A APĂRA REPUBLICA...

Republica decade, deși este condusă de Cancelarul Suprem Palpatine, care a fost ales pentru a salva galaxia de la colapsul cauzat de forțele nemulțumite.

Pe planeta Ansion, micuță, dar strategic poziționată, o facțiune puternică este gata de a se alătura mișcării secesioniste aflate în plină dezvoltare. Dacă cererile nu-i vor fi satisfăcute, planeta se va desprinde de Republică - o acțiune care ar putea declanșa o reacție în lanț de retragere și rebeliune a altor planete din Republică. La solicitarea Cancelarului, Consiliul Jedi trimite doi cavaleri Jedi, Obi-Wan Kenobi și Luminara Unduli. Pentru a soluționa conflictul, Obi-Wan și Luminara, împreună cu padawanii lor, Anakin Skywalker și Barriss Offee, pornesc prin regiunile sălbatice ale planetei.

Multe pericole îi așteaptă și Jedi vor trebui să îndeplinească sarcini aproape imposibile înainte de a-și putea încheia misiunea...

Alan Dean Foster

Alan Dean Foster (N. 18 noiembrie 1946) este un scriitor american de literatura stiintifico-fantastica. El locuieste in Prescott, Arizona impreuna cu sotia sa si este cunoscut pentru novelizarea scenariilor filmelor. Are o diploma in stiinte politice si una in arte, obtinute la University of california, Los Angeles. 

Foster a rescris romanul original al filmului Razboiul Stelelor, desi initial acesta i-a fost atribuit lui George Lucas. Intrebat daca i-a fost greu sa vada ca Lucas primeste toti laurii pentru Razboiul Stelelor, Foster a raspuns: "Deloc. ideea povestii i-a apartinut lui George, iar eu doar am extins-o. Faptul ca pe coperta nu a figurat numele meu nu m-a deranjat catusi de putin. Ar fi ca si cum un constructor ar cere ca numele lui sa figureze pe o casa proiectata de Frank Lloyd Wright". 

Foster este creditat si cu scrierea scenariului pentru Star Trek: Filmul. Ulterior, el a realizat novelizarea filmului Star Trek 2009, primul sau roman Star Trek dupa mai bine de trei decenii. 

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2019 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.