Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

APROPIEREA FURTUNII

Număr pagini: 288 Format: 13.5 x 20.5 cm
Arhiva

Descriere

ÎNTREAGA GALAXIE PRIVEȘTE ȘI AȘTEAPTĂ, ÎN TIMP CE DOI JEDI ȘI UCENICII LOR SE LUPTĂ ÎN SITUAȚII IMPOSIBILE PENTRU A APĂRA REPUBLICA...

Republica decade, deși este condusă de Cancelarul Suprem Palpatine, care a fost ales pentru a salva galaxia de la colapsul cauzat de forțele nemulțumite.

Pe planeta Ansion, micuță, dar strategic poziționată, o facțiune puternică este gata de a se alătura mișcării secesioniste aflate în plină dezvoltare. Dacă cererile nu-i vor fi satisfăcute, planeta se va desprinde de Republică - o acțiune care ar putea declanșa o reacție în lanț de retragere și rebeliune a altor planete din Republică. La solicitarea Cancelarului, Consiliul Jedi trimite doi cavaleri Jedi, Obi-Wan Kenobi și Luminara Unduli. Pentru a soluționa conflictul, Obi-Wan și Luminara, împreună cu padawanii lor, Anakin Skywalker și Barriss Offee, pornesc prin regiunile sălbatice ale planetei.

Multe pericole îi așteaptă și Jedi vor trebui să îndeplinească sarcini aproape imposibile înainte de a-și putea încheia misiunea...

Alan Dean FOSTER

Unul dintre cei mai vânduți scriitori SF, Alan Dean Foster s-a născut în New York în 1946.

Este autor a zeci de lucrări de ficțiune și non-ficțiune traduse în peste 50 de limbi.

Foster și-a început cariera de autor atunci când o scrisoare pe care a trimis-o către Arkham Collection a fost achiziționată de editor și publicată în revistă, în 1968.

Primul său roman, Tar-Aiym Krang, a introdus Humanx Commonwealth, o alianță galactică între oameni și un rasă asemănătoare insectelor numită Thranx. Tar-Aiym Krang a marcat și prima apariție a lui Flinx, un tânăr cu abilități paranormale, care reapare în alte cărți, printre care Orphan Star, For Love of Mother-Not și Flinx in Flux.

A scris nuvelizarea Star Wars: Episodul IV, iar în 1995 nuvelizarea jocului video LucasArts, The Dig, bazat pe o idee originală de Steven Spielberg. A scris nuvelizările pentru Star Trek (2009) și Star Trek Into Darkness (2013), două filme regizate de J.J. Abrams.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.