Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

ALPHA LEADERSHIPGhid pentru liderii care isi doresc mai mult

Stoc epuizat

Descriere

Cum poți deveni un lider de succes, să reduci nivelul de stres și să promovezi o stare de fericire în aceste vremuri în care majoritatea oamenilor încearcă să înțeleagă ce se petrece la locul de muncă, ce se întâmpla cu economia și cu lumea aflată în continuă schimbare.

Alpha Leadership îți oferă secretele înca nescrise ale unei personalități care vrea și poate să conducă nu numai o afacere, ci chiar o familie sau un simplu eveniment. În paginile ei veți descoperi cum să vă descurcați în situații schimbătoare și neașteptate și modul în care puteți să vă atingeți țelurile prin diferite mijloace.

Anne Deeing, Robert Dilts și Julian Russell, experți în consilierea managerială, cu o experiență bogată în acest domeniu, au extras dimensiunile esențiale în care trebuie să exceleze un lider de succes -anticiparea, alinierea și acțiunea - pentru a-și dezvolta „flerul" și capacitatea de a găși rezolvarea la orice problemă și a descoperi concordanța dintre propriile valori și dorințe cu ale celor din jur.

Această carte vă poate oferi unele dintre cele mai potrivite soluții pentru a prelua controlul asupra propriei vieți și... a celorlalți.

Robert DILTS

Robert Dilts a fost autor, formator și consultant în domeniul Programării Neuro-Lingvistice (NLP) - un model de comportament uman, de învățare și comunicare. Recunoscut la nivel internațional drept unul dintre cei mai importanți dezvoltatori, formatori și practicieni ai NLP, Robert a oferit consultanță și instruire în întreaga lume pentru o multitudine de companii și de organizații profesionale. Printre sponsorii și clienții lui se numără Apple Computer, Hewlett-Packard, Banca Mondială, Alitalia, Telecom Italia, Lucasfilms Ltd., Ernst & Young, AT Kearney, Universitatea din Miami School of Medicine ș.a.

Julian RUSSELL

Julian Russell este un cunoscut executive-coach specializat în a ajuta managerii să facă salturi cuantice în actiunile  lor, crescând semnificativ exprimarea de sine și sporind considerabil valoarea pe care o aduc organizației. Are o experiență de aproape 30 de ani ca expert în dezvoltare personală, este autor, formator și sponsor al unei rețele internaționale profesionale de coaching.

El îi ajută pe lideri să-și dezvolte trei atribute cheie: crearea unei viziuni convingătoare asociată cu acțiuni concrete (leadership vizionar); abilitățile de a înțelege ce motivează și influențează oamenii din jurul lor (mobilizarea oamenilor); și dezvoltarea unui nivel ridicat de congruență personală, astfel încât oamenii să fie inspirați să urmeze acel lider (prezența personală). Începând cu anul 1984, aduce cele mai bune practici din întreaga lume în consultanță de afaceri. A  fost pionier în aplicarea programării neurolingvistice în Marea Britanie, mai întâi în psihoterapie și mai târziu în coaching executiv. Predă și vorbește frecvent la conferințe profesionale. Clienții săi provin din zona serviciilor financiare, bănci importante la nivel mondial, telecomunicații și utilități publice.

Anne DEERING

Anne Deering are peste 17 ani de experiență în calitate de consultant de management pentru A.T. Kearney (o companie care oferă consultanță de management global cu 4.000 de angajați la nivel mondial, responsabilă cu crearea de capital intelectual în scopul dezvoltării leadership-ului și managementului schimbărilor). Ține prelegeri despre leadership în întreaga lume (de exemplu, la Conferința Europeană de Leadership a ținut un curs pentru 150 de CEO-uri din toată Europa). Sky Business News, CNN, CNBC, The Financial Times, Time și Le Figaro au intervievat-o Anne Deering adesea pe subiecte legate de leadership.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.