Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

ALPHA LEADERSHIPGhid pentru liderii care isi doresc mai mult

Stoc epuizat

Descriere

Cum poți deveni un lider de succes, să reduci nivelul de stres și să promovezi o stare de fericire în aceste vremuri în care majoritatea oamenilor încearcă să înțeleagă ce se petrece la locul de muncă, ce se întâmpla cu economia și cu lumea aflată în continuă schimbare.

Alpha Leadership îți oferă secretele înca nescrise ale unei personalități care vrea și poate să conducă nu numai o afacere, ci chiar o familie sau un simplu eveniment. În paginile ei veți descoperi cum să vă descurcați în situații schimbătoare și neașteptate și modul în care puteți să vă atingeți țelurile prin diferite mijloace.

Anne Deeing, Robert Dilts și Julian Russell, experți în consilierea managerială, cu o experiență bogată în acest domeniu, au extras dimensiunile esențiale în care trebuie să exceleze un lider de succes -anticiparea, alinierea și acțiunea - pentru a-și dezvolta „flerul" și capacitatea de a găși rezolvarea la orice problemă și a descoperi concordanța dintre propriile valori și dorințe cu ale celor din jur.

Această carte vă poate oferi unele dintre cele mai potrivite soluții pentru a prelua controlul asupra propriei vieți și... a celorlalți.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2020 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.