Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

AL 3-LEA VAL - NOUA ERA IN NETWORK MARKETING

Arhiva

Descriere

Revoluția celui de Al Treilea Val continuă să câstige cât mai mult teren, iar network marketerii din întreaga lume ies învingători. Înarmati cu faxuri, internet, transmisii prin satelit și mult spirit întreprinzător, irosesc acum mai puțîn timp și contruiesc linii descendente mai puternice decât oricând.

Această nouă era a afacerilor susținute de tehnologie a fost descrisă de Richard Poe În best-seller-ul Al Treilea Val: Nouă Eră În Network Marketing.

În acest nou volum veți descoperi cum puteți persevera pe calea independenței financiare și îi veți cunoaște pe câtiva dintre cei care au prosperat de pe urma celui de Al Treilea Val. Veți găsi aici mărturisirile celor mai de succes oameni din această industrie, de la profesori de liceu pensionați la foști pierde-vară.

Vedetele MLM își împărtășesc succesele, eșecurile și secretele pentru a construi o linie descendență solidă, ca cea care i-a transformat pe ei în oameni bogați.

Prin aceste confesiuni, veți afla despre Efectul Fluture, Cum să nu complici lucrurile, Cum să prinzi peștele cel mare, Fixarea țintelor adecvate, Prospecțiune interioară și auto-educare, Liderii celui de Al Treilea Val și multe altele.

Richard POE

Este autor, scenarist, cineast și jurnalist premiat de New York Times.

Este partener fondator și CEO al Heraklid, Inc., o companie de divertisment cu mai multe platforme care creează și dezvoltă conținut original.

Filmul premiat al lui Poe, The Way of the Kayak este un documentar care celebrează caiacul și capacitatea sa uimitoare de a se rostogoli cu capul în jos în apă și de a reveni la suprafață. Produs de Marie Poe, soția și partenerul de afaceri al lui Richard, The Way of the Kayak a fost prezentat în numeroase festivaluri de film.

Poe a scris unsprezece cărți și a vândut peste un milion de exemplare în Statele Unite. Cărțile sale au fost publicate în 21 de limbi străine. Poe a lucrat mai mult de 30 de ani ca scriitor, reporter, redactor, columnist și blogger și apare frecvent în emisiuni naționale de radio și TV.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2023 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.