Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

AGONIE

Număr pagini: 252 Format: 13.5 x 20.5 cm
1700 lei

Descriere

Agonia începe la Spitalul Metropolitan din New York, acolo unde pacienților cu traume cerebrale li se dă chiar mai multă atenție decât se poate imagina. Și în alt fel decât s-ar aștepta oricine intră în spital cu semne vitale slabe, și un singur bun rămas intact: speranța vindecării.

În camere întunecate, între viață și moarte, mintea lor se degradează rapid și irevocabil, iar fluidele vitale îi părăsesc când ceva din ei încă mai pulsează în așteptarea miracolului. Dar miza se complică, printr-o nouă necunoscută: cognoscopina - posibilitatea creșterii IQ-ului.

Veți descoperi singuri legăturile spectaculoase ale intrigii, parcurgând febril paginile acestei carți în care spitalul devine un teatru al luptelor pe viață și pe moarte.

Comentarii

Mă bucur foarte mult să citesc cărțile lui Shobin și asta nu a dezamăgit. Le-am citit pe toate și aștept cu nerăbdare mai mult!

Client Kindle

Autorul prezintă un scenariu foarte înfricoșător, dar plauzibil! Mă face să mă gândesc la toate abuzurile posibile care pot apărea pentru lăcomie și profit.

Clarita Bhat

Farmecul dramatic, mai ales într-un cadru spitalicesc, se dovedește a fi atât de fascinant, și de palpitant, încât nu am putut să las cartea jos din mâini.

Client Kindle

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2018 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.