Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

AGONIE

Număr pagini: 252 Format: 13.5 x 20.5 cm
1700 lei

Descriere

Agonia începe la Spitalul Metropolitan din New York, acolo unde pacienților cu traume cerebrale li se dă chiar mai multă atenție decât se poate imagina. Și în alt fel decât s-ar aștepta oricine intră în spital cu semne vitale slabe, și un singur bun rămas intact: speranța vindecării.

În camere întunecate, între viață și moarte, mintea lor se degradează rapid și irevocabil, iar fluidele vitale îi părăsesc când ceva din ei încă mai pulsează în așteptarea miracolului. Dar miza se complică, printr-o nouă necunoscută: cognoscopina - posibilitatea creșterii IQ-ului.

Veți descoperi singuri legăturile spectaculoase ale intrigii, parcurgând febril paginile acestei carți în care spitalul devine un teatru al luptelor pe viață și pe moarte.

Farmecul dramatic, mai ales într-un cadru spitalicesc, se dovedește a fi atât de fascinant, și de palpitant, încât nu am putut să las cartea jos din mâini.

Client Kindle

Mă bucur foarte mult să citesc cărțile lui Shobin și asta nu a dezamăgit. Le-am citit pe toate și aștept cu nerăbdare mai mult!

Client Kindle

Autorul prezintă un scenariu foarte înfricoșător, dar plauzibil! Mă face să mă gândesc la toate abuzurile posibile care pot apărea pentru lăcomie și profit.

Clarita Bhat

David SHOBIN

David Shobin este medic și autor al The Unborn, unul dintre exemplele mai bune ale subgenului "monstrous baby" din romanele medicale / suspans / horror din ultimii ani.

Medicii care scriu romane de groază și suspans stârnesc adesea invidia colegilor lor de literatură, din moment ce au acces dincolo de acele uși închise și misterioase către laboratoarele medicale și camerele din spital, locuri care par, pentru ochiul laicului, la fel de neplăcute și de fascinante precum interiorul cortului șamanului. Când Shobin scrie despre această lume, povestea lui este tensionantă și deseori convingătoare. Cunoaște aceste scene, își arată cunoștințele, folosește cu un efect dramatic bun și ne face să ne implicăm în viața personajelor sale și în problemele criminalistice cu care se confruntă. Personajele lui Shobin sunt interesante, dar sunt adunate într-un complot al cărui motor este conturat deschis pentru comoditatea romancierului.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.