Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

ACTUALITATI IN PEDIATRIE (VOL. 1+2)

14000 lei

Descriere

Afecțiunile prezentate sunt expuse up-to-date, beneficiind de informații ale unor aspecte de etio-patogenie, diagnostic diferențial, evoluție, complicații (uneori amenințătoare de viață), atitudine terapeutică.
Lucrarea beneficiază de aportul adus în ultimele decenii de cele patru revoluții în medicină modernă: genetică de tip clasic, imunologia, tehnologia imagistică și, în prezent, biologia moleculară (transplantul de celule stem, terapia genică și farmacogenomică), cunoscându-se faptul că nici o altă specialitate medicală nu a beneficiat mai mult ca pediatria de aceste progrese.
De asemenea, beneficiază de o iconografie demonstrativă (radiologică, hematologică, histopatologică, imagistică - ecografie transfontanelară, CT-scan, MRI), precum și de o serie de tabele, protocoale terapeutice -
toate completând valoarea lucrării. În acest mod, utilitatea acestei lucrări este evidentă, scopul final fiind un sprijin eficient în informarea pediatrilor și, în primul rând, al celor în plină formare profesională.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2021 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.