ANOTIMPURILE VIETII

ANOTIMPURILE VIETII
Autor: Jim Rohn

Autor: Jim Rohn

Jim Rohn a fost considerat de-a lungul timpului ca fiind unul dintre cei mai influenti ganditori ai epocii noastre. De peste 40 de ani, Jim Rohn se concentreaza asupra aspectelor fundamentale ale comportamentului uman, care nutresc o influenta covarsitoare asupra performantelor personale si profesionale.
A organizat seminarii si ateliere in Europa, Asia, Australia si Africa, dar si in marile orase din America de Nord. Este membru al Asociatiei Nationale a Oratorilor, care i-a acordat premiul CPAE, in 1985, pentru performantele remarcabile si profesionalismul de care a dat dovada in arta oratoriei.

    Anotimpurile vieții ar fi putut fi scrisă de fiecare dintre noi, pentru că este povestea tuturor. Se apleacă atât asupra triumfului cât și a tragediei... dar și asupra efectelor pe care le au asupra calității vieții noastre individuale. Cuvintele cuprinse în paginile acestei cărți sunt fundamentale pentru ideile și filozofia lui Jim Rohn, pe care le prezintă în seminarele pe care le ține peste tot în America și în lume.
  
  Anotimpurile vieții va fi, la un moment dat, considerată drept piatra de hotar a unui nou tip de gândire, capabil de a transforma oameni și organizații și de a le conduce din hăurile mediocrității spre culmile împlinirii.
Această carte este deschizătoare de drumuri. Abundă de idei pline de inspirație, dezvăluie adevăruri fundamentale și identifică liniile de conduită pentru cei care sunt în căutarea unei vieți mai bune.
    Pentru toți cei care încearcă să se descopere, această carte poate fi cheia care va descuia ușa spre o nouă lume de împliniri și satisfacții personale.

Ați putea fi interesat și de:


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE