ANOTIMPURILE VIETII

ANOTIMPURILE VIETII
Autor: Jim Rohn

Autor: Jim Rohn

Jim Rohn a fost considerat de-a lungul timpului ca fiind unul dintre cei mai influenti ganditori ai epocii noastre. De peste 40 de ani, Jim Rohn se concentreaza asupra aspectelor fundamentale ale comportamentului uman, care nutresc o influenta covarsitoare asupra performantelor personale si profesionale.
A organizat seminarii si ateliere in Europa, Asia, Australia si Africa, dar si in marile orase din America de Nord. Este membru al Asociatiei Nationale a Oratorilor, care i-a acordat premiul CPAE, in 1985, pentru performantele remarcabile si profesionalismul de care a dat dovada in arta oratoriei.

    Anotimpurile vietii ar fi putut fi scrisa de fiecare dintre noi, pentru ca este povestea tuturor. Se apleaca atat asupra triumfului cat si a tragediei... dar si asupra efectelor pe care le au asupra calitatii vietii noastre individuale. Cuvintele cuprinse in paginile acestei carti sunt fundamentale pentru ideile si filozofia lui Jim Rohn, pe care le prezinta in seminarele pe care le tine peste tot in America si in lume.
  
  Anotimpurile vietii va fi, la un moment dat, considerata drept piatra de hotar a unui nou tip de gandire, capabil de a transforma oameni si organizatii si de a le conduce din haurile mediocritatii spre culmile implinirii.
Aceasta carte este deschizatoare de drumuri. Abunda de idei pline de inspiratie, dezvaluie adevaruri fundamentale si identifica liniile de conduita pentru cei care sunt in cautarea unei vieti mai bune.
    Pentru toti cei care incearca sa se descopere, aceasta carte poate fi cheia care va descuia usa spre o noua lume de impliniri si satisfactii personale.

Ați putea fi interesat și de:


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE