VIATA TRECE REPEDE - TRAIESTE-O DIN PLIN

VIATA TRECE REPEDE - TRAIESTE-O DIN PLIN
Zece adevaruri simple pentru o viata extraordinara
28,00 lei
Cantitate:
Autor: Loretta LaRoche

Autor: Loretta LaRoche

Loretta LaRoche este un consultant de succes la nivel mondial, in domeniul gestionarii stresului. Ea promoveaza umorul, optimismul si fermitatea drept mecanisme pentru reusita.
Cele sase emisiuni speciale sustinute de Loretta pe postul PBS se afla printre favoritele telespectatorilor, iar cursurile sale – in medie cam 100 de conferinte pe an – au un succes deosebit. Locuieste in Plymouth, Massachusetts.

               Daca simti ca nu esti multumit de viata ta, daca simti ca nu profiti de potentialul tau si ca nu esti inconjurat de persoanele potrivite, Viata trece repede - Traieste-o din plin te va ajuta sa ai curajul sa faci acele schimbari la care pana acum doar ai visat. Loretta LaRoche, unul dintre cei mai de succes experti in managerierea stresului, iti ofera zece idei geniale despre cum poti sa aduci un nou suflu vietii tale, sub o forma vesela si usor de pus in practica.
               Optimismul, acceptarea, umorul, creativitatea sunt doar cateva dintre solutiile pe care autoarea le recomanda prin povestirea unor intamplari amuzante, dar pline de intelepciune din propria sa viata. Vei descoperi ca poti sa inveti lucruri esentiale pentru a-ti imbogati personalitatea si ca lumea este plina de surprize de care te poti bucura in fiecare zi. 
              
Loretta LaRoche este un adevarat fenomen, expertul preferat de toata lumea cand vine vorba de stres. Pe cat de sclipitoare pe atat de amuzanta, intelepciunea plina de duh a Lorettei se bazeaza pe cunostinte solide si pe o psihologie pozitiva de ultima ora. [...]“
Dr. Joan Z. Borysenko, autorul lucrarilor Inner Peace for Busy People si Inner Peace for Busy Women

Ați putea fi interesat și de:


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE