FINALIZAREA!

FINALIZAREA!
20,00 lei
Cantitate:
Autor: Larry Bossidy

Autor: Larry Bossidy

Larry Bossidy este presedinte si fost CEO al Honeywell International, companie lider pe piata tehnologica si manufacturiera din topul Fortune 100. A fost presedinte si CEO la AlliedSignal, chief operating officer la General Electric Credit si vicepresedinte la GE.
Autor: Ram Charan

Autor: Ram Charan

Ram Charan este un consilier foarte apreciat de CEO si senior executivii companiilor aflate la inceput de drum sau din Fortune 500, printre care GE, DuPont, EDS si Colgate-Palmolive.
Dr. Charan a fost profesor la Harvard Business School si la Kellogg School de la Universitatea Northwestern.

       Finalizarea nu este doar cea mai importanta problema cu care se confrunta afacerile in ziua de azi; este un concept pe care nimeni nu l-a explicat vreodata in mod satisfacator.
       Cand spun finalizare, oamenii se gandesc la partea tactica a unei afaceri, la ceva ce liderii deleaga, in timp ce ei fac eforturi sa perceapa problemele "mai semnificative". Aceasta idee este complet gresita.
       Finalizarea nu inseamna doar tactici de lucru: este o disciplina si un sistem. Trebuie sadita in strategia companiei, in obiectivele si cultura ei. Iar liderul organizatiei trebuie sa fie extrem de implicat in procesul de finalizare. Nu poate delega ceva ce tine strict de el.
       Mai mult, nu poate delega componenta esentiala a procesului de finalizare: alegerea oamenilor potriviti pentru posturile potrivite. Resursele umane sunt definitorii pentru orice organizatie care aspira la succes.
       Iata motivul pentru care aceasta carte este bine-venita.
Finalizarea nu se reduce la a face sau nu anumite lucruri. Finalizarea reprezinta un set specific de comportamente si tehnici de care o companie are nevoie pentru a obtine un avantaj competitiv. Este o disciplina prin ea insasi. Disciplina decisiva ce ii asigura oricarui lider succesul.

Ați putea fi interesat și de:


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE