DEPASESTE CELE 8 OBSTACOLE DIN CALEA COMUNICARII

DEPASESTE CELE 8 OBSTACOLE DIN CALEA COMUNICARII

    Zi de zi, barbati si femei interactioneaza pe plan social, profesional si intim; foarte des, pe parcursul unei singure zile, multi dintre ei isi dau seama ca au incercat in van sa descifreze cuvintele sau gesturile sexului opus.
Ce s-a intamplat intre ei? Si cum s-a intamplat?
Aceste asa-zise mesaje "codificate" sunt consecinta faptului ca nu recunoastem si nu intelegem ciclul comunicarii si nici barierele care se interpun in calea comunicarii eficiente. Poate ca vorbim aceeasi limba, dar cu siguranta nu impartasim acelasi tipar de comunicare.  
    Psihoterapeutii insisi sustin ca oamenii s-ar confrunta cu mai putine probleme emotionale si cu un nivel mai redus de stres daca ar cunoaste cateva aspecte fundamentale despre comunicare.
    In afaceri si in relatiile interumane, arta de a comunica nu este nicidecum o optiune, ci o conditie sine qua non.
    Kevin Hogan si Ron Stubbs reusesc, recurgand la tehnici din programarea neurolingvistica, la studii stiintifice asupra psihicului si comportamentului uman, dar si la dezvaluirea unor aspecte inedite despre limbajul non-verbal, sa ne arate cum putem crea armonie la locul de munca si in relatiile de afaceri, consolidandu-ne totodata legaturile cu prietenii, partenerul de viata si familia.

Ați putea fi interesat și de:


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE