ARTA VANZARII

ARTA VANZARII
25,00 lei
Cantitate:
Autor: Zig Ziglar

Autor: Zig Ziglar

Zig Ziglar este o autoritate in domeniul motivatiei si dezvoltarii personale. El este creierul din spatele cursului „EU POT” („I CAN”), care se preda in mai mult de 3.000 de scoli. Companii din intreaga lume ii folosesc cartile, programele video si CD-urile de formare pentru a-si instrui si motiva eficient angajatii.
Zig Ziglar a imbunatatit cariera multor oameni prin strategii valoroase care tinteau nu doar optimizarea vanzarilor, ci si cum sa o faca in mod profesionist.

     O carte scrisa pentru cei "din linia intai" din orice afacere: cei care fac vanzarile.
     Zig Ziglar spune ca a inteles ce inseamna vanzarile in momentul in care, copil fiind, a vazut un vanzator de Biblii care, atunci cand un potential client i-a spus ca n-are bani sa cumpere una, a intins Cartea Sfanta spre el si l-a rugat, cu o voce stinsa: "Pune mana aici si mai spune o data, te rog!".
     In timp ce majoritatea afacerilor au atins un prag de saturatie, "arta vanzarii" nu are limite. Ziglar ne arata cum intreprinzatorii si managerii pot evita capcanele prin deprinderea tehnicilor vanzarii de la cei care promoveaza produse si servicii in mod profesionist.

Ați putea fi interesat și de:


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE