CASTIGA CU OAMENII

CASTIGA CU OAMENII
Autor: John C. Maxwell

Autor: John C. Maxwell

John C. Maxwell este un reputat expert international pe probleme de leadership, orator si autor care a vandut peste 18 milioane de carti.
Dr. Maxwell este fondatorul companiei EQUIP, o organizatie non-profit care a pregatit si instruit peste 5 milioane de lideri din 126 de tari din intreaga lume. In fiecare an sustine discursuri in fata liderilor din diverse organizatii, inclusiv companii incluse in topul Fortune 500, guverne straine, Liga Nationala de Fotbal, Academia Militara West Point din SUA si ONU. Este un autor foarte bine cotat de catre New York Times, Wall Street Journal si Business Week. Blogul sau poate fi consultat la adresa JohnMaxwellonLeadership.com.

    Multi dintre noi se concentreaza in primul rand asupra cultivarii altor tipuri de talente si trasaturi - cum ar fi sa isi slefuirea abilitatilor de comunicare sau de leadership si consolidarea cunostintelor - uitand insa ca relatiile cu cei din jur sunt fundamentul reusitei, substanta de care avem nevoie pentru a duce vieti implinite si pentru a avea succes.
    Din fericire, putem invata sa devenim o persoana cu abilitati de relationare si sa avem succes in acele zone ale vietii care conteaza cel mai mult.
Castiga cu oamenii va va oferi instrumentele absolut necesare pentru imbunatatirea imediata a relatiilor pe care le aveti deja, dar si pentru a crea unele noi, la fel de puternice si eficiente.
    Beneficiind de un amestec interesant de realitate, statistici, umor si exemple din viata, dar si de intrebari pentru dezbatere, cartea scoate la iveala cele douazeci si cinci de principii cheie pe care trebuie sa le aplicam in relatiile cu oamenii. Astfel, ecuatia pe care o formuleaza John C. Maxwell este:
Abilitatile pe care le pui in practica + Relatiile pe care alegi sa le construiesti = SUCCES GARANTAT
"Abilitatea de a construi si mentine relatii solide reprezinta factorul esential al modului in care actionam in fiecare domeniu al vietii. Succesele adevarate se nasc din initierea unor relatii cu oamenii potriviti si din consolidarea acestora utilizand abilitatile de relationare."

Ați putea fi interesat și de:


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE