SPECTRE DIN TRECUT

SPECTRE DIN TRECUT

              Timothy Zahn, castigator al premiului Hugo, se reintoarce triumfator in universul Star Wars cu primul dintre cele doua volume in care se scrie istoria Noii Republici confruntate cu cel mai periculos dusman de pana acum: un comandat suprem imperial, mort.
              Imperiul se afla in pragul prabusirii. Dar a pastrat un plan abominal pentru final. Mai intai, urzeste un scenariu care ar putea ineca Noua Republica intr-o baie de sange provocata de un genocid si de un razboi civil. Apoi, se napusteste asupra sa socanta veste potrivit careia Marele Amiral Thrawn - cel mai viclean si mai crud comandant suprem din istorie - s-a intors din morti pentru a conduce Imperiul spre un triumf de mult profetit. Luptand impotriva imposibilului, Han si Leia incep o goana disperata impotriva timpului pentru a impiedica destramarea Noii Republici confruntate cu doua pericole: unul din interior si unul din afara. 

               Intre timp, Luke i se alatura Marei Jade, folosind forta pentru a da de urma unei misterioase nave pirat cu echipaj format din clone. Totusi, cei mai periculosi dintre toti sunt cei care pandesc din umbra, orchestrand un plan sumbru care ar putea transforma Republica si Imperiul in propriile marionete.

Ați putea fi interesat și de:


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE