VINDE FARA GRESELI

VINDE FARA GRESELI
Cum sa evitam cele 10 mari erori pe care le fac oamenii de vanzari
Autor: Todd Duncan

Autor: Todd Duncan

Todd ii ajuta pe oameni sa obtina succesul in viata si sa descopere semnificatia acesteia, fiind considerat printre primii cinci oratori de prestigiu pe plan international. Casetele, seminariile si cartile sale cu tematica motivationala au ajutat milioane de oameni sa-si descopere si sa-si exploateze potentialul in viata personala si profesionala.
Todd locuieste in La Jolla, California, impreuna cu sotia sa, Sheryl, si cei doi fii ai lor.

                 Daca vrei sa fii un maestru al vanzarilor, in loc sa dai mereu gres, trebuie sa stii ce sa nu faci. Uneori, pare mult mai eficient sa ti se spuna ce nu trebuie sa faci decat sa ti se ofere o lista intreaga cu informatii si lectii indrumatoare pe care sa le urmezi cu sfintenie. A vinde este o arta, o stiinta si la urma urmelor un joc, pe care poti sa-l pierzi sau sa-l castigi in functie de cat esti de dispus sa inveti din propriile greseli sau din ale altora.
                Exact asta ne dezvaluie Todd Duncan, unul dintre cei mai renumiti traineri de vanzari din lume, in noua sa carte, Vinde fara greseli! - principalele erori pe care le poti face si tu atunci cand negociezi. Dar lucrarea nu se opreste aici, ci ofera si solutii practice care sa te salveze din orice situatie ce ar putea sa te conduca spre esec.
                Daca intentionezi sa te concentrezi serios asupra profesiei tale si sa devii un agent de vanzari de succes, aceasta este o lectura practica, absolut necesara pentru a convinge clientii sa cumpere orice ai de oferit. Anii de experienta si intelepciunea acumulate de Todd Duncan te vor ajuta sa eviti cele mai grave greseli in perceptia, practica si performanta ta si te vor motiva sa ajungi in top, indiferent de domeniul specific sau de pozitia pe care o ocupi in domeniul vanzarilor.
               "Todd Duncan are acea abilitate unica de a transforma infrangerea intr-o victorie. (...) Aplicand strategiile lui Todd, iti vei conduce viata profesionala catre urmatorul nivel." John C. Maxwell, Fondatorul Grupului INJOY

Ați putea fi interesat și de:


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE