PE CULMILE SUCCESULUI

PE CULMILE SUCCESULUI
Autor: Zig Ziglar

Autor: Zig Ziglar

Zig Ziglar este o autoritate in domeniul motivatiei si dezvoltarii personale. El este creierul din spatele cursului „EU POT” („I CAN”), care se preda in mai mult de 3.000 de scoli. Companii din intreaga lume ii folosesc cartile, programele video si CD-urile de formare pentru a-si instrui si motiva eficient angajatii.
Zig Ziglar a imbunatatit cariera multor oameni prin strategii valoroase care tinteau nu doar optimizarea vanzarilor, ci si cum sa o faca in mod profesionist.

             Cel mai convingator si mai apreciat orator al timpurilor noastre, Zig Ziglar, a conceput manualul care te va ajuta sa-ti examinati mintea si spiritul, pentru a elimina "gandirea imbacsita" si a evita "impietrirea atitudinii".
             Ziglar iti ofera, fara rezerve, crezul sau imbatabil: Puteti avea tot ce va doriti in viata daca va ajutati semenii sa-si vada visurile implinite. Filozofia de viata a unuia dintre cei mai cunoscuti autori motivationali, talmacita in nenumarate limbi straine si renascuta de peste cincizeci de ori de sub tipar, este expusa cu minutiozitate si sustinuta de exemple graitoare, menita fiind sa explice pas cu pas formula deja verificata a evolutiei individuale si a succesului personal.
             Lectura va dezvalui importanta unor trasaturi valoroase precum cinstea, loialitatea, credinta, integritatea si caracterul personal, va lamuri valoarea unei imagini de sine favorabile si va da la iveala trucurile despre cum o poti dobandi. Va revela, de asemenea, motivul pentru care obiectivele personale joaca un rol esential in obtinerea succesului si te va invata cum sa-ti stabilesti si sa-ti realizezi propriile obiective, dar si sa cultivi relatii sanatoase cu cei din jur. Succesul nu este o destinatie, ci o calatorie, si acum te poti bucura de fiecare pas.

Ați putea fi interesat și de:


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE