LIDER LA 360 DE GRADE

LIDER LA 360 DE GRADE
Dezvolta-ti puterea de influenta oriunde te-ai afla in cadrul organizatiei
Autor: John C. Maxwell

Autor: John C. Maxwell

John C. Maxwell este un reputat expert international pe probleme de leadership, orator si autor care a vandut peste 18 milioane de carti.
Dr. Maxwell este fondatorul companiei EQUIP, o organizatie non-profit care a pregatit si instruit peste 5 milioane de lideri din 126 de tari din intreaga lume. In fiecare an sustine discursuri in fata liderilor din diverse organizatii, inclusiv companii incluse in topul Fortune 500, guverne straine, Liga Nationala de Fotbal, Academia Militara West Point din SUA si ONU. Este un autor foarte bine cotat de catre New York Times, Wall Street Journal si Business Week. Blogul sau poate fi consultat la adresa JohnMaxwellonLeadership.com.

           Nu mai astepta promovarea mult promisa! Devino acum un adevarat lider... indiferent ce pozitie ocupi in cadrul organizatiei! Bine ai venit in lumea Liderului la 360 de grade.
           Oamenii care doresc sa conduca si sunt pozitionati in zona de mijloc a organizatiei intampina tot felul de probleme si de multe ori sunt impiedicati sa-si dezvolte puterea de influenta de o serie de false mituri.
          Dr. Maxwell, unul dintre cei mai renumiti mentori la nivel mondial, in domeniul leadershipului, inlatura ideile preconcepute, ne arata cum sa depasim toate provocarile cu care ne confruntam si ne invata cum sa ne insusim abilitatile necesare pentru a deveni un Lider la 360 de grade.
         
Daca te afli in situatia de a conduce din zona de mijloc a organizatiei, la fel ca multi altii, atunci in mod sigur ai nevoie de sfaturile si expertiza doctorului Maxwell. Ai sansa unica de a-ti exersa puterea de influenta la toate nivelurile: pe verticala (asupra sefului), pe orizontala (asupra colegilor) si in jos (asupra celor pe care ii conduci).
          Vestea buna este ca puterea ta de influenta este mai mare decat iti imaginezi. Aplica  principiile Liderului la 360 de grade si oportunitatile vor aparea mai repede decat te astepti... pentru organizatie, pentru cariera si viata in general.


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE