ESECURILE POT CONDUCE LA SUCCES

ESECURILE POT CONDUCE LA SUCCES
Autor: John C. Maxwell

Autor: John C. Maxwell

John C. Maxwell este un reputat expert international pe probleme de leadership, orator si autor care a vandut peste 18 milioane de carti.
Dr. Maxwell este fondatorul companiei EQUIP, o organizatie non-profit care a pregatit si instruit peste 5 milioane de lideri din 126 de tari din intreaga lume. In fiecare an sustine discursuri in fata liderilor din diverse organizatii, inclusiv companii incluse in topul Fortune 500, guverne straine, Liga Nationala de Fotbal, Academia Militara West Point din SUA si ONU. Este un autor foarte bine cotat de catre New York Times, Wall Street Journal si Business Week. Blogul sau poate fi consultat la adresa JohnMaxwellonLeadership.com.

     John C. Maxwell, desemnat de New York Times drept cel mai bun autor de bestseller-uri, raspunde celei mai mari nevoi a oamenilor, aratandu-ne ca Esecurile pot conduce la succes.
     Se pare ca unii oameni se nasc pentru a realiza tot ce isi doresc. Ceilalti ii considera fie norocosi, fie binecuvantati, fie dotati cu harul de a transforma in aur tot ce ating. Insa care este motivul real al succesului lor?
    John C. Maxwell detine raspunsul: diferenta dintre oamenii mediocri si oamenii de succes o constituie modul in care percep esecul si reactioneaza in fata acestuia.
Maxwell recunoaste ca, asemenea voua, nici el nu a fost pregatit sa faca fata esecului. Dupa ce a terminat scoala, s-a temut intotdeauna de esec, l-a inteles gresit, a fugit cat mai departe de el.

Insa a invatat sa il transforme intr-un adevarat prieten si poate sa va arate si voua cum sa faceti acelasi lucru.
Esecurile pot conduce la succes este un curs despre depasirea esecurilor care nu v-a fost niciodata predat la scoala.

Ați putea fi interesat și de:


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE