INDRAZNESTE SA CASTIGI

INDRAZNESTE SA CASTIGI
Autor: Mark Victor Hansen

Autor: Mark Victor Hansen

Desemnat cel mai bine vandut autor de catre New York Times, Mark a scris o serie de carti, printre care: Future Diary, How to Achieve Total Prosperity si The Miracle of Tithing. Impreuna cu cel mai bun prieten al sau, Jack Canfield, Mark a publicat: Supa de pui pentru suflet (Editura Amaltea), Supa de pui pentru suflet – a doua portie (Editura Amaltea), Indrazneste sa castigi (Editura Amaltea).
Mark si-a dedicat viata crearii unei schimbari profunde si pozitive in vietile oamenilor, inspirandu-i sa isi doreasca un viitor mai bun. Mesajul sau l-a transformat intr-o personalitate de radio si televiziune, avand propria emisiune la PBS, numita Build a Better You.
Autor: Jack CANFIELD

Autor: Jack CANFIELD

Jack Canfield este unul dintre expertii americani de varf in dezvoltarea potentialului uman si a eficientei personale. Este un orator dinamic si amuzant, un trainer foarte cautat, cu o abilitate minunata de a informa si a inspira publicul. Printre clientii lui se numara American Management Association, AT&T, Campbell Soup, Clairol, Domino`s Pizza, General Electric, ITT Hartford Insurance, Johnson & Johnson, NCR, Sunkist, Virgin Records.
Apare frecvent in emisiuni de televiziune, cum ar fi: Good Morning America, 20/20 si NBC Nightly News. Jack organizeaza si un program anual numit Training for Trainers la care participa speakeri profesionisti, dar si alte persoane interesate de dezvoltarea personala.

    In adancul inimilor noastre stim ca am putea face orice, daca pur si simplu am indrazni. Singurul lucru care ne impiedica este teama. Teama de esec, de a face o impresie proasta, de a-i incurca pe ceilalti, de a nu ne ridica la standardele altora sau ale noastre, de a claca, ori chiar teama de succes.
Ea este o piedica serioasa in calea actiunii, astfel ca ramanem mereu blocati, asteptand sa ne salveze si sa ne ajute ceva sau cineva pentru a rezolva orice problema.
    Suntem mereu dependenti de o persoana, de circumstante, cand in realitate fiecare dintre noi are puterea de a infrunta viata cu acel curaj care ne poate aduce tot ceea ce ne dorim.
    Indrazneste sa castigi! este cartea care iti va da impulsul sa actionezi in loc sa eziti, sa spui ceea ce trebuie atunci cand esti tentat sa taci si sa preiei initiativa in loc sa lasi pe oricine altcineva sa actioneze in locul tau.
Iti va dovedi ca nu este suficient sa ai aspiratii si visuri, ci ca detii cu adevarat potentialul sa le atingi si sa le implinesti, obtinand rezultate uimitoare.
    Jack Canfield si Mark Victor Hansen, autorii bestsellerului Factorul Aladdin si ai seriei de succes Supa de pui pentru suflet, ofera publicului o noua carte care ne invata cum sa gandim ca niste invingatori si sa credem in ceea ce putem deveni.
Succesul te asteapta, trebuie doar sa INDRAZNESTI SA CASTIGI!

Ați putea fi interesat și de:


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE