FARA RISC NU EXISTA CASTIG

FARA RISC NU EXISTA CASTIG
Autor: Roger Fritz

Autor: Roger Fritz

Roger Fritz este considerat o autoritate in domeniul managementului bazat pe performante si al schimbarii individuale. Sfaturile sale au functionat atat pentru companii din Topul 500, cat si pentru afacerile de familie. Dr. Fritz a lucrat cu peste 300 de clienti si isi face timp in fiecare luna pentru seminarii si prezentari. Scrie articole in reviste de specialitate care ajung la milioane de cititori. A publicat 38 de carti care au fost traduse in 17 limbi.
Prezentarile pe care le sustine Roger sunt un amestec unic de umor, motivare, sfaturi practice si insistenta asupra responsabilitatii personale.

    Autorul cartii Lucruri marunte, rezultate marete reinterpreteaza semnificatia riscului in drumul spre succes.
    Sunt unii oameni norocosi? Poate, la inceput, dar modul in care intorc sansa in favoarea lor ii transforma in adevarati castigatori.
    Daca depinzi de noroc, faci o mare greseala. Modul in care te comporti in situatiile vitale determina succesul sau esecul. Iti dai seama de faptul ca oportunitatile reprezinta o mare provocare si ca presupun asumarea unor riscuri, dar, odata ce ai identificat un avantaj, sansa ta reala depinde de valorificarea ideilor si a talentelor proprii, dar si de capacitatea de adaptare.
    A te aventura in noi teritorii sau directii reprezinta o piatra de incercare, insa recompensele pot fi pe masura. In cea mai mare parte a timpului, nu ne plac schimbarile si ne simtim mai confortabil cu ceea ce ne este deja cunoscut. A incerca sa parasesti zona de confort poate fi insa extrem de profitabil. Dezvoltarea personala se mentine doar in conditiile in care continuam sa invatam, observand ceea ce se intampla in jurul nostru, punand intrebari si analizand ideile noi.
    Oamenii de succes sunt cei care invata toata viata. Sunt constienti ca ziua de ieri s-a scurs si ca nu se va mai intoarce. Astazi se intampla ceea ce vor ei sa se intample, iar ziua de maine depinde de modul in care isi anticipeaza optiunile si in care se pregatesc sa ia decizii.
   "Daca am realiza toate lucrurile de care suntem capabili, am ramane uimiti de noi insine." - Thomas Edison

Ați putea fi interesat și de:


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE