TEHNICA ORGANIZARII LUCRURILOR

TEHNICA ORGANIZARII LUCRURILOR

           Organizarea pornita din interior inseamna crearea unui sistem bazat pe propria-ti personalitate, pe nevoile si pe scopurile tale. Organizarea reusita te obliga sa privesti problema in ansamblu, nu doar unul din elementele ei si, prin urmare, sistemul pe care il dezvolti va fi complet. Este un proces creativ care te ajuta sa te concentrezi pe descoperirea a ceea ce este important pentru tine si face acest lucru mai accesibil, in loc sa te convinga sa arunci tot ce poti si sa organizezi ce mai ramane.
               Organizarea pornita din interior inseamna sa privesti atent obstacolele care te impiedica sa devii ordonat, pentru a le putea identifica si inlatura o data pentru totdeauna. Inseamna a-ti insusi strategii pentru a accelera si a te asigura ca ajungi la un final, si nu doar pe la jumatatea drumului. Si mai inseamna sa te organizezi inainte de a cumpara si de a-ti inchipui tot felul de metode de stocare sau de cutii interesante, astfel incat cumparaturile tale vor avea un sens si se vor potrivi perfect propriilor nevoi.
              Organizarea pornita din interior pare ilogica. Nu este normal ca atunci cand dezordinea a ajuns la o limita maxima tu sa te opresti si sa te gandesti. Impulsul este de a te arunca cu capul inainte si de a ataca. Dar daca, mai intai, investesti putin timp in judecata si analiza, vei putea sa gasesti exact solutia pe care o cauti. Tehnica organizarii lucrurilor, un proces de reeducare, te invata sa lucrezi cu propria ta personalitate, si nu impotriva ei, pentru a obtine rezultatele pe care le doresti. Cartea a fost conceputa pentru a fi un punct permanent de referinta in secolul al XXI-lea. O poti citi si reciti de cate ori vrei, pentru a deprinde principiile fundamentale de a organiza ORICE.

Ați putea fi interesat și de:


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE