SCHIMBA-TI INTREBARILE, SCHIMBA-TI VIATA

SCHIMBA-TI INTREBARILE, SCHIMBA-TI VIATA
10 sfaturi pentru o gandire investigativa
29,00 lei
Stoc epuizat
Autor: Marilee Adams

Autor: Marilee Adams

Marilee Adams este fondatoarea si presedinta Institutului Inquiry si initiatoarea conceptului de gandire investigativa. A obtinut titlul de doctor in Psihologie clinica in cadrul Institutului de Absolventi Fileding, masteratul in Asistenta sociala in cadrul Universitatii de Stat din Virginia si este profesor adjunct in cadrul Institutului de Training Adler din Canada. Locuieste impreuna cu sotul ei, artistul Ed Adams, in orasul Lambertville, o comunitate artistica din New Jersy.

Intrebarile ne deschid mintea, ochii si inima. Cu ajutorul lor invatam, intram in contact cu ceilalti si devenim creativi. [...] O intrebare nepusa este o usa nedeschisa.
     Putine carti iti ofera sansa sa schimbi totul in viata, incepand cu planul profesional si terminand cu relatiile personale. Schimba-ti intrebarile, schimba-ti viata reuseste sa modifice complet modul de a gandi si de a actiona al oricui, fara nici un efort. Conceptul-cheie prezentat in aceasta lucrare sub forma unui sistem de instrumente, numit de catre Marilee Adams Gandire investigativa, va produce o schimbare pozitiva in viata ta. In plus, iti va arata cum poti folosi intrebarile pentru a face alegeri inspirate si te va ajuta sa intelegi cum trebuie sa-ti organizezi viata intr-o maniera productiva. Este suficient sa iti insusesti si sa folosesti cele 10 instrumente ale Gandirii investigative si vei descoperi ca orice problema are o rezolvare daca pui intrebarea potrivita.
    Intrebarile, mai curand decat raspunsurile, sunt cele care au puterea de a-ti schimba viata. Gandirea investigativa te poarta in lumea problemelor rezolvate cu succes si a deciziilor luate corect. Aceasta carte produce schimbare, rationament imbunatatit si innoire. Poate o carte sa-ti schimbe viata? Raspunsul este DA!
    -Hildy si Stan Richelson, autorii lucrarii Bonds: The Unbeaten Path to Secure Investment Growth

Ați putea fi interesat și de:


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE