RESURSELE NEBANUITE

RESURSELE NEBANUITE
Conectati-va la potentialul vostru ascuns
25,00 lei
Cantitate:
Autor: Robert K. Cooper

Autor: Robert K. Cooper

Profesorul Michael Ray de la Stanford Business School a spus ca Robert Cooper este “o adevarata comoara nationala”, iar USA Today l-a numit “gurul desavarsit al noului mileniu”. Timp de cinci ani a fost membru de onoare in cadrul programului Leadership Distinguished Speaker Series.
Articolele doctorului Cooper au fost publicate in Strategy & Leadership, iar cartile sale, printre care The Performance Edge si Executive EQ: Emotional Intelligence in Leadership & Organizations s-au vandut in milioane de exemplare.
Locuieste in Ann Arbor, Michigan, impreuna cu sotia si copiii sai.

              Concluziile recente ale cercetatorilor afirma ca nu ne folosim nici macar 10% din capacitatile intelectuale reale. Pornind de la aceasta premisa si bazandu-se pe ultimele cercetari in domeniul neurostiintei, psihologiei performantei si inteligentei emotionale, Robert K. Cooper isi propune sa ne puna la indemana mijloacele prin care sa ne trezim la viata si sa punem la treaba procentul de peste 90% din capacitatea noastra intelectuala.
             Resursele nebanuite exploreaza si analizeaza cele patru elemente de baza ale conceptiei autorului: Increderea, Energia, Vizionarismul si Indrazneala. Dat fiind faptul ca avem un potential ascuns si un destin pe care trebuie sa-l traim, intrucat nimeni nu-l poate trai in locul nostru, suntem datori, printre altele, sa nu ignoram:

  • ca avem mai mult de un creier,
  • ca putem fi iuti fara sa ne grabim,
  • ca trebuie sa stim sa ne relaxam,
  • ca pozitia corpului are o influenta covarsitoare asupra dispozitiei, dar si asupra atitudinii noastre,
  • ca originalitatea se cultiva,
  • ca merita sa luptam pentru cauzele pierdute.

Ați putea fi interesat și de:


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE