CELE 5 NIVELURI ALE LEADERSHIPULUI

CELE 5 NIVELURI ALE LEADERSHIPULUI
Metode testate pentru a-ti atinge potentialul maxim
35,00 lei
Stoc epuizat
Autor: John C. Maxwell

Autor: John C. Maxwell

John C. Maxwell este un reputat expert international pe probleme de leadership, orator si autor care a vandut peste 18 milioane de carti.
Dr. Maxwell este fondatorul companiei EQUIP, o organizatie non-profit care a pregatit si instruit peste 5 milioane de lideri din 126 de tari din intreaga lume. In fiecare an sustine discursuri in fata liderilor din diverse organizatii, inclusiv companii incluse in topul Fortune 500, guverne straine, Liga Nationala de Fotbal, Academia Militara West Point din SUA si ONU. Este un autor foarte bine cotat de catre New York Times, Wall Street Journal si Business Week. Blogul sau poate fi consultat la adresa JohnMaxwellonLeadership.com.

Intr-un limbaj extrem de accesibil si prin intermediul unor exemple concrete, John C. Maxwell ne descrie un concept testat in peste treizeci de ani de experienta profesionala, ce poate fi aplicat intr-o multitudine de organizatii, indiferent de dimensiunea acestora. Este vorba despre cele cinci etape de leadership, autorul aratandu-le cititorilor cum pot aprofunda fiecare nivel astfel incat sa ajunga sa aiba o influenta cat mai mare in sfera in care isi desfasoara activitatea, transformandu-se in lideri respectati si de succes.

 

1.    Pozitia
    Oamenii te urmeaza fiindca sunt obligati.
2.    Permisiunea
    Oamenii te urmeaza fiindca isi doresc acest lucru.
3.    Productia
    Oamenii te urmeaza prin prisma a ceea ce ai facut pentru organizatie.
4.    Dezvoltarea oamenilor
    Oamenii te urmeaza prin prisma a ceea ce ai facut pentru ei personal
5.    Apogeul
    Oamenii te urmeaza pentru ceea ce esti si pentru ceea ce reprezinti.

 

„John le-a predat managerilor de la Delta cele cinci niveluri de leadership, rezultatele fiind intr-un final extraordinare. Punctele de vedere si principiile valoroase pe care ni le-a transmis ne-au fost de mare ajutor – indiferent de pozitia detinuta –, materializandu-se in cresterea eficientei si in imbunatatirea performantei. John este un excelent specialist in comunicare si un bun cunoscator al stiintei conducerii, de la care cu totii avem de invatat.“
– Ed Bastian, presedinte Delta Air Lines

Ați putea fi interesat și de:


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE