BRAVO, BALENUTO!

BRAVO, BALENUTO!
Autor: Ken Blanchard

Autor: Ken Blanchard

Ken Blanchard este indrumator spiritual principal si presedinte al consiliului director al Companiilor Ken Blanchard. A scris numeroase carti ce au ajuns bestselleruri, ale caror vanzari au depasit douasprezece milioane de exemplare in peste 25 de limbi. Este casatorit, are doi copii si locuieste in San Diego, California.

      Ce pot avea in comun colaboratorii si membrii familiei voastre cu o balena de cinci tone?
Mai mult decat v-ati putea imagina vreodata, vor spune Ken Blanchard - consultant de marca in lumea afacerilor si autor motivational ce a cunoscut succesul maxim prin numarul fulminant al vanzarilor - si prietenii sai dresori de la Lumea Apelor.
      In aceasta noua carte motivationala, Blanchard afirma ca atat balenele cat si oamenii au un randament mai bun si implicit performante notabile atunci cand se insista asupra elementului pozitiv.
      Veti vedea cum aplicarea tehnicilor pentru dresarea balenelor ucigase de la parcul marin Lumea Apelor va va maximiza eficienta la serviciu, dar si acasa, permitandu-va sa deveniti parinti si parteneri mai buni.
      Veti citi despre construirea si consolidarea increderii, despre accentuarea elementului pozitiv, despre redirectionarea comportamentelor negative, dar, mai ales, veti afla despre doua concepte esentiale pentru ca performantele extraordinare - atat ale voastre, dar si ale celor cu care interactionati - sa fie posibile: AL MEU ESTI - a surprinde oamenii atunci cand fac rau un lucru - si BRAVO, BALENUTO! - a surprinde oamenii atunci cand il fac bine.
In plus, veti descoperi ca toate acestea sunt foarte usor de insusit!

Ați putea fi interesat și de:


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE