SECRETELE OAMENILOR IMPLINITI

SECRETELE OAMENILOR IMPLINITI
De ce unii reusesc, in timp ce altii esueaza
Autor: Phil Baker

Autor: Phil Baker

Phil Baker este un renumit speaker motivational, autorul mai multor carti de succes, ca de exemplu: Secrets of Super Achievers, Attitudes of Amazing Achievers, Wisdom – The Forgotten Factor of Succes. Locuieste in orasul Perth, unde este pastor principal in biserica Riverview, una dintre cele mai mari biserici din Australia.
Are un jurnal online in care scrie in mod constant observatii asupra unor subiecte variate din politica, filosofie, teologie, poezie, sport etc. Puteti vizita blogul sau intrand pe www.philipbaker.net

             "Vei deveni la fel de nevrednic precum dorinta ce te controleaza sau la fel de maret precum aspiratia care te domina." James Allen Secretele oamenilor impliniti este scrisa: - pentru cei care indraznesc sa sondeze profunzimile propriei fiinte si sa spere - pentru cei care nu se multumesc sa traiasca in van - pentru cei care vor sa depaseasca mediocritatea si sa avanseze inspre reusita.
              Multi dintre noi vor sa isi indeplineasca menirea si sa aiba o existenta exceptionala. Ne dam seama ca suntem inzestrati cu un potential urias, dar cum procedam pentru a-l educa si a-l lasa liber? In Secretele oamenilor impliniti, Philip Baker se apleaca asupra unor zone-cheie pentru dezvoltarea personala, printre care se numara: - caracterul - responsabilitatea - pasiunea - optimismul - tenacitatea - disciplina - invatarea - umilinta - curajul.
              "A fi responsabili ne determina sa ne dam seama ca optiunile sunt semnificative... ceea ce influenteaza felul nostru de a fi si destinatia spre care ne indreptam," afirma Philip Baker. "Pe scurt, viitorul nostru poate fi schimbat."

Ați putea fi interesat și de:


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE