RELAXEAZA-TE - VIATA MERITA TRAITA!

RELAXEAZA-TE - VIATA MERITA TRAITA!
Foloseste-ti umorul pentru a invinge stresul
Autor: Loretta LaRoche

Autor: Loretta LaRoche

Loretta LaRoche este un consultant de succes la nivel mondial, in domeniul gestionarii stresului. Ea promoveaza umorul, optimismul si fermitatea drept mecanisme pentru reusita.
Cele sase emisiuni speciale sustinute de Loretta pe postul PBS se afla printre favoritele telespectatorilor, iar cursurile sale – in medie cam 100 de conferinte pe an – au un succes deosebit. Locuieste in Plymouth, Massachusetts.

             “Prima oara cand am asistat la o reprezentatie a Lorettei, aproape ca am lesinat de atata ras. Am fost imediat fascinat de aceasta femeie amuzanta. Cea mai buna parte a ei se afla chiar in aceasta carte, deci aveti la indemana un fel de Loretta portabila oricand veti simti nevoia unei doze de umor care sa va intareasca sistemul imunitar sau sa va imblanzeasca atitudinea aspra. [...] Deci, urmatoarea data cand veti avea o durere de cap sau un alt simptom de boala, cititi aceasta carte.“ Christiane Northrup, M.D., autorul lucrarii Women's Bodies, Women's Wisdom RELAXEAZA-TE - VIATA MERITA TRAITA!
             Intelepciunea vietii poate fi dobandita si razand, nu numai tratand toate situatiile si intamplarile cu seriozitate. Poti sa te bucuri de viata si sa inveti ceva din ea in acelasi timp? Loretta LaRoche, autoarea mai multor carti motivationale de succes, sustine cu multa convingere ca da.
             Povestioarele ei amuzante exemplifica foarte bine acest lucru si sunt modele excelente dupa care putem sa ne ghidam atunci cand ni se pare greu sa ne descretim fruntile si sa luam lucrurile mai usor. Cei mai multi dintre noi vom recunoaste unele tipare de gandire care ne blocheaza, de genul: nimic nu e destul, lupta sau fugi, vaicarismele si catastrofismele sau n-am timp! Pentru fiecare dintre ele, Relaxeaza-te - Viata merita traita! ofera solutii practice, unele originale, altele indraznete, dar cu siguranta toate vor reusi sa
starneasca rasul si sa provoace un declin revelator care sa ne schimbe viata definitiv.

Ați putea fi interesat și de:


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE