INVATATURI CARE SCHIMBA VIETI

INVATATURI CARE SCHIMBA VIETI
12 Instrumente mentale de autoperfectionare
39,00 lei
Cantitate:
Autor: Marilee Adams

Autor: Marilee Adams

Marilee Adams este fondatoarea si presedinta Institutului Inquiry si initiatoarea conceptului de gandire investigativa. A obtinut titlul de doctor in Psihologie clinica in cadrul Institutului de Absolventi Fileding, masteratul in Asistenta sociala in cadrul Universitatii de Stat din Virginia si este profesor adjunct in cadrul Institutului de Training Adler din Canada. Locuieste impreuna cu sotul ei, artistul Ed Adams, in orasul Lambertville, o comunitate artistica din New Jersy.

Conceptele prezentate atat de mestesugit in cartea lui Marilee Adams ne arata ca modul de gandire al unui lider, procesele cognitive pe care le adopta, convingerile si modelele sale mentale ii afecteaza comportamentul si capacitatea de a stabili relatii cu propriii adepti. Pe parcursul cartii vom vedea ca felul in care ne comportam este rezultatul propriilor ganduri, decizii si perceptii, aratandu-ne cum sa ne schimbam mentalitatea chiar si in cele mai provocatoare circumstante.

Marilee Adams ne ofera cateva sfaturi simple. Sa nu ne pierdem niciodata curiozitatea. Sa ne punem intrebari permanent. Sa nu stam in expectativa, asteptand sa se schimbe ceva peste noapte, ci sa luam initiativa. Sa observam cu atentie tot ceea ce ni se intampla. Sa nu judecam pe nimeni, ci sa invatam din toate cate ceva. Sa fim deschisi la minte, sa ne punem permanent doar acele intrebari care ne ajuta sa invatam, nu sa ne faca sa persistam in negativism, iritare si frustrare. Pentru ca, pana la urma, la asta se rezuma tot: sa ne schimbam in bine viata noastra si pe a celor din jur.

Ați putea fi interesat și de:


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE