FACTORUL ALADDIN

FACTORUL ALADDIN
Autor: Mark Victor Hansen

Autor: Mark Victor Hansen

Desemnat cel mai bine vandut autor de catre New York Times, Mark a scris o serie de carti, printre care: Future Diary, How to Achieve Total Prosperity si The Miracle of Tithing. Impreuna cu cel mai bun prieten al sau, Jack Canfield, Mark a publicat: Supa de pui pentru suflet (Editura Amaltea), Supa de pui pentru suflet – a doua portie (Editura Amaltea), Indrazneste sa castigi (Editura Amaltea).
Mark si-a dedicat viata crearii unei schimbari profunde si pozitive in vietile oamenilor, inspirandu-i sa isi doreasca un viitor mai bun. Mesajul sau l-a transformat intr-o personalitate de radio si televiziune, avand propria emisiune la PBS, numita Build a Better You.
Autor: Jack CANFIELD

Autor: Jack CANFIELD

Jack Canfield este unul dintre expertii americani de varf in dezvoltarea potentialului uman si a eficientei personale. Este un orator dinamic si amuzant, un trainer foarte cautat, cu o abilitate minunata de a informa si a inspira publicul. Printre clientii lui se numara American Management Association, AT&T, Campbell Soup, Clairol, Domino`s Pizza, General Electric, ITT Hartford Insurance, Johnson & Johnson, NCR, Sunkist, Virgin Records.
Apare frecvent in emisiuni de televiziune, cum ar fi: Good Morning America, 20/20 si NBC Nightly News. Jack organizeaza si un program anual numit Training for Trainers la care participa speakeri profesionisti, dar si alte persoane interesate de dezvoltarea personala.

    " V-AU VINDECAT SUFLETUL CU SUPA DE PUI. Acum, geniala echipa motivationala a lui Canfield si Hansen dezvaluie secretul prin care puteti obtine orice va doreste inima." - Ken Blanchard, scriitor.
    Orice este posibil... daca indraznesti sa ceri! Fericire personala. Implinire creativa. Succes profesional. Eliberare de frica - si promisiunea unor noi bucurii pe care nu trebuie decat sa le ceri.
Avem la indemana abilitatea de a obtine aceste lucruri.

    Factorul Aladdin: izvorul magic al sigurantei de sine, al dorintei - si al vointei de a cere - ne permite sa ne indeplinim visurile.
Acum, autorii motivationali de succes Jack Canfield si Mark Victor Hansen ne prezinta Factorul Aladdin - si ne indruma sa il punem in aplicare in vietile noastre.
    Factorul Aladdin ne ajuta sa nu pierdem oportunitati esentiale, identificand principalele obstacole care ne impiedica sa cerem si invatandu-ne tehnici simple pentru a le depasi.
Cu povesti pline de inspiratie despre oameni care au avut succes cerand ceea ce isi doreau, aceasta carte ne arata cum sa provocam schimbari in vietile noastre - indiferent de piedicile cu care ne confruntam. Si, prin intermediul acestei cunoasteri, putem culege bogatiile unei vieti traite cu adevarat - o comoara care nu izvoraste din lampa fermecata, ci din inima.

Ați putea fi interesat și de:


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE