DINCOLO DE BARBATI SI MAKE-UP

DINCOLO DE BARBATI SI MAKE-UP
Autor: Seven Suphi

Autor: Seven Suphi

Seven Suphi este trainer motivational si directoarea companiei Odyssey Solutions Ltd. De asemenea, este membra a Federatiei Internationale a Trainerilor Motivationali si stapaneste la perfectie metodele NLP si terapia TimeLine. Inainte de a deveni trainer, a lucrat pentru compania Coopers & Lybrand. Are peste treisprezece ani de experienta in companii multinationale, dedicandu-si activitatea dezvoltarii personale. Seven a avut aparitii pe posturi de televiziune nationale, la radio, dar si in presa scrisa, in Marie Claire, Glamour, Saturday Telegraph Magazine si The Times.
A colaborat cu Accenture, IBM, Oracle, Standard Chaetered, HSBC, Amex, LexisNexis si Hummingbird.

    Gandeste-te pentru o clipa la schimbarea care ai vrea sa aiba loc in viata ta. Este ceva legat de cariera, de familie, de relatia cu partenerul?
    Daca vei incerca sa gasesti un raspuns, iti vei da seama ca de cele mai multe ori ai nevoie de putin ajutor pentru a reusi.
    Dincolo de barbati si make-up va fi pentru tine un ghid practic, necesar pentru a infrunta provocarile aparute in diferite momente de rascruce ale vietii.
    Trainerul motivational cu experienta Seven Suphi foloseste tehnici avansate de dezvoltare personala, care te vor ajuta sa devii o persoana complexa si sa iti imbunatatesti relatiile cu cei din jur.
    Pe parcursul lucrarii vei gasi sfaturi utile, prin care vei putea actiona nu numai asupra simptomelor, ci si asupra cauzelor care stau la baza problemelor pe care le ai.
Astfel, vei avea parte de fericirea si succesul pe care le meriti si la care, pana acum, doar ai visat.
    In plus, exercitiile propuse te vor face sa iti intelegi mult mai bine modul de a gandi, sa iti stapanesti emotiile si sa iti folosesti cea mai mare calitate - intuitia, cel de-al saselea simt.   
    Dincolo de barbati si make-up
iti va da puterea sa-ti organizezi viata asa cum iti doresti si sa-ti controlezi destinul.

Ați putea fi interesat și de:


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE