AVANTAJUL OPTIMISMULUI

AVANTAJUL OPTIMISMULUI
30,00 lei
Stoc epuizat
Autor: Terry L. Paulson

Autor: Terry L. Paulson

Terry Paulson este doctor in psihologie, conferentiar profesionist apreciat, editorialist la nivel national si autor respectat. Cu peste treizeci de ani de experienta in coordonarea programelor practice despre optimism si schimbare pentru companii precum IBM, 3M, Boston Scientific, HBO, Kaiser Permanente, Sony, Starbucks, Verizon si sute de spitale, universitati si asociatii, dr. Paulson ajuta organizatiile, liderii si echipele sa faca schimbarea sa functioneze!
A fost inclus ca membru pe viata in CPAE Speakers Hall of Fame, alaturi de Ronald Reagan, Colin Powell si Norman Vincent Peale, o onoare acordata pentru mai putin de doua sute de vorbitori din intreaga lume.

In vremurile bune, dar si in cele dure, Avantajul optimismului iti ofera solutii pentru a invata cum sa iti transformi nelinistea si grijile in atitudini si actiuni care produc rezultate pozitive. Terry Paulson te incurajeaza sa folosesti optimismul adevarat pentru a crea rezultate pozitive in lumea reala.
Bazata pe cercetari de ultima ora in domeniul psihologiei pozitive, aceasta resursa fara rival ofera tehnici testate si strategii practice care iti vor energiza si organiza felul in care te confrunti cu munca si cu viata.

Citind aceasta carte vei descoperi cat de usor este:
•    Sa incetezi sa mai fii cel mai mare dusman al tau si sa devii cel mai puternic sustinator al tau
•    Sa iti gestionezi motivatia in loc sa fii dependent de altii
•    Sa cunosti mai multe piscuri si mai putine vai
•    Sa faci ca ziua de astazi sa conteze transformand dificultatile in oportunitati
•    Sa devii o persoana care rezolva probleme, nu una care fuge de ele
•    Sa insufli optimismul in cei pe care ii conduci si alaturi de care traiesti
•    Sa iei in serios alegerile pe care le faci.

Folosirea eficienta a optimismului iti ofera cea mai realista abordare pe care o poti avea pentru a depasi obstacolele. In plus, vei afla care sunt instrumentele de care ai nevoie pentru a-ti folosi inventivitatea si perseverenta in atingerea scopurilor.

Ați putea fi interesat și de:


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE