ALEGERI CARE ITI SCHIMBA VIATA

ALEGERI CARE ITI SCHIMBA VIATA
15 cai de a gasi scop, sens si bucurie in tot ceea ce faci
Autor: Hal Urban

Autor: Hal Urban

Hal Urban a obtinut diploma de licenta si de master in istorie, dar si doctoratul in educatie si psihologie la Universitatea din San Francisco. De asemenea, a facut si studii postuniversitare in psihologia performantei de varf la Universitatea Stanford.
Timp de treizeci si cinci de ani a castigat diverse premii atat ca profesor de liceu, cat si ca profesor universitar. Prima sa carte, Cele mai importante lectii de viata, a fost aleasa drept „Cartea motivationala a anului” de catre Writer’s Digest.

    Auzim deseori spunându-se că nu e niciodată prea tarziu să te schimbi, dar pare ușor de zis și greu de făcut.
    Hal Urban
ne dezvăluie unele dintre cele mai potrivite strategii și modalități de a ne dezvolta capacitatea de a face acele alegeri prin care să trăim așa cum ne dorim, ducând o viață plină de sens și împlinire. Putem și ar trebui să ne schimbăm puțin câte puțin în fiecare zi, să învățăm permanent din experiențele celorlalți, din cărți, dar și din ceea ce ni se întâmplă.
Cele zece virtuți prezentate în Alegeri care îți schimbă viața sunt chei spre împlinirea personală și liniștea interioară de care avem cu toții nevoie. Scurtele povestiri care servesc drept exemple și citatele - doze mici de înțelepciune - fac din această lucrare una dintre acele cărți care nu ar trebui să lipsească din nici o bibliotecă și pe care ar fi recomandat să o recitim ori de câte ori simțim că ne pierdem direcția sau când scăpăm din vedere misiunea noastră în viață.

Ați putea fi interesat și de:


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE