POTI REUSI... ORICE AR FI !

POTI REUSI... ORICE AR FI !
Invata sa traiesti viata pe care o doresti in 9 pasi
Autor: Lisa Nichols

Autor: Lisa Nichols

Lisa Nichols este un renumit speaker motivational, cu o istorie extraordinara si o abilitate exceptionala de a atinge sufletele oamenilor. Este neintrecuta in atingerea unor teluri aparent imposibile si ii invata si pe altii cum sa reuseasca. Participarea ei la fenomenul autodezvoltării, filmul si cartea Secretul i-au adus o recunoastere internationala.
Este fondatoarea companiei Motivating the Masses si CEO in cadrul companiei Motivating the Teen Spirit. Munca ei a influentat vietile a sute de mii de adolescenti si adulti.

Lisa Nichols a aparut in filmul Secretul, dupa cartea cu acelasi nume, si a strabatut lumea in lung si-n lat vorbind despre Legea Atractiei.
Dupa cum marturiseste, cea mai mare parte a vietii sale s-a condus dupa ceea ce ea numeste Legea Orice ar fi. Orice ti s-ar fi intamplat, orice ti s-a spus pentru a te descuraja, indiferent cum arati, o voce firava in sinea ta iti tot aminteste ca ai dreptul sa traiesti viata la care visezi. Trebuie sa-ti spui fara incetare, merg inainte – orice ar fi!
Citind aceasta carte vei intelege ca Legea Orice ar fi este esentiala pentru a obtine ceea ce vrei in viata; de fapt, daca nu o urmezi, nu te poti astepta ca Legea Atractiei, care spune pur si simplu ca cine se aseamana se aduna, sa functioneze. Poti avea visuri, te poti gandi le ele, te poti concentra asupra lor, dar cand iti spui „orice ar fi“ apesi pe acceleratie si dai un impuls dorintelor tale. Altfel, vei ramane blocat in „sper“, „as dori“ si „poate“.
Pune in aplicare Legea Orice ar fi, spunandu-ti: „Voi face ceea ce trebuie facut, voi merge acolo unde trebuie sa merg, voi intari acele aspecte ale caracterului meu de care am nevoie pentru a reusi!“. Legea Orice ar fi face ca telurile sa nu mai fie o chestiune facultativa. In loc sa astepti si sa speri ca ele sa prinda viata, tu esti cel care le poate da viata.

Succesul tau va creste daca vei folosi aceste legi puternice!

Ați putea fi interesat și de:


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE