PERSUASIUNEA

PERSUASIUNEA
Arta de a obtine ceea ce vrei
Autor: Dave Lakhani

Autor: Dave Lakhani

Dave este considerat unul dintre expertii de top in domeniul persuasiunii, iar seminariile sale sunt foarte cautate si audiate in cadrul corporatiilor si organizatiilor din intreaga lume. Sfaturile sale se regasesc constant in revistele Selling Power, Sales and Marketing Management, Wall Street Journal, Investors Business Daily, INC, Entrepeneur, The Today Show. David este, de asemenea, si gazda unei emisiuni radio, Making Marketing Work, in care discuta despre strategii de marketing necesare pentru dezvoltarea afacerii.
Este un maestru practicant al Programarii Neuro-Lingvistice (NLP), care a studiat cu fondatorul acestei discipline, Richard Bandler.
Dave locuieste in Boise, Idaho, impreuna cu sotia sa, Stephanie, si fiica sa, Austria.

            Persuasiunea este o abilitate necesara atat in vanzari, cat si in actiunile din viata de zi cu zi. Stii probabil cum sa vinzi, dar nimeni nu te-a invatat cum sa convingi. In aceasta carte, Dave Lakhani, expertul in arta persuasiunii, descompune procesul persuasiv in pasi usor de urmat, pentru a-ti dezvolta farmecul personal si abilitatea de a-i influenta pe ceilalti, astfel incat sa obtii ceea ce iti doresti.
            Autorul iti arata cum sa folosesti acest proces pentru a convinge in mod eficient. Pe parcursul acestei carti, vei fi indemnat sa iti schimbi modul de a gandi si a interactiona cu ceilalti in toate privintele. Pentru aceasta, Dave Lakhani dezvaluie cele mai eficiente tehnici de persuasiune existente in ziua de azi.
            Desi se concentreaza pe mediul de afaceri, principiile persuasiunii prezentate de el pot fi aplicate cu succes si in viata personala. Vei descoperi in aceasta carte un ghid despre cum sa schimbi pareri si sa influentezi oamenii. Imagineaza-ti cat de plin de succes ai fi daca ai sti cum sa elimini orice urma de rezistenta, pentru a creste nivelul de acceptare si a indrepta potentialul client spre rezultatul corect, adica spre cel pe care il doresti tu.

Ați putea fi interesat și de:


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE