NEVOILE LUI, NEVOILE EI

NEVOILE LUI, NEVOILE EI
Secretele unei relatii de cuplu durabile
39,00 lei
Cantitate:
Autor: Willard F. Harley, Jr.

Autor: Willard F. Harley, Jr.

Dr. Willard F. Harley este un renumit psiholog american, specializat in terapie de cuplu si autorul mai multor bestselleruri. Site-ul sau, www.marriagebuilders.com, ofera solutii practice la aproape orice problema cu care se poate confrunta un cuplu. Dr. Harley si sotia sa, Joyce, au o emisiune zilnica la radio, intitulata Marriage Builders. Locuiesc in White Bear Lake, Minnesota.

Considerata de prestigioase publicatii din intreaga lume drept cea mai buna carte adresata cuplurilor care vor sa aiba o relatie armonioasa „pana la adanci batraneti“, tradusa in majoritatea limbilor de circulatie internationala si vanduta pana acum in peste 2 milioane de exemplare, Nevoile lui, nevoile ei readuce in prim plan niste principii simple, cu ajutorul carora, daca ni le-am insusi pe deplin, am avea o casnicie mult mai implinita si mai fericita.

Dr. Harley, un renumit terapeut de cuplu, ne ajuta sa intelegem ca bunele intentii nu sunt intotdeauna suficiente ca sa rezolvam problema compatibilitatii cu partenerul de viata. Nu e suficient sa ne dorim sa indeplinim nevoile emotionale ale acestuia, ci chiar sa o facem. Barbatii si femeile au nevoi emotionale diferite – si de aceea ideal este sa ii indeplinim partenerului de viata nevoile care sunt importante pentru el, nu pentru noi.

Invata cum sa iti faci partenerul sa te considere irezistibil si cum sa iti feresti casnicia de riscul unei relatii extraconjugale.

Despre carte pe Facebook [ click aici ]

Ați putea fi interesat și de:


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE