MANUAL DE BRANDING PERSONAL

MANUAL DE BRANDING PERSONAL
Reguli noi pentru o cariera de succes
39,00 lei
Stoc epuizat
Autor: Dan Schawbell

Autor: Dan Schawbell

Dan Schawbell este un lider si un sustinator acerb al propriei sale generatii, dar si un renumit expert in probleme ce tin de cariera si locuri de munca. Dan este fondatorul blogului Personal Branding Blog, inclus in clasamentul Forbes, „Top Web site for Your Career“, si desemnat cel mai bun blog pentru viata profesionala de catre cei de la Career Builder.
Cercetarile, observatiile si sfaturile sale au aparut in reviste ca Wired, pe CNN, la USA Today, la Nightly Business Report – PBS, The Willis Report pe Fox Business, in revista Elle si multe altele.

Imaginea pe care o ai, abilitatile pe care le-ai dobandit si reputatia transmit celor din jur o poveste. A ta personala. Care este brandul tau? Cum te percep colegii? Dar sefii sau partenerii de afaceri? Cum sa iti construiesti un brand personal care sa iti puna in evidenta punctele forte si unicitatea, sa te ajute sa fii remarcat si sa transmiti in exterior ceea ce stii ca te reprezinta?

Dan Schwabel iti raspunde la toate aceste intrebari si iti arata cum sa ajungi sa fii indispensabil. Te invata cum sa te promovezi si sa te pui permanent intr-o lumina cat mai buna, astfel incat brandul personal sa reprezinte o garantie a calitatii tuturor proiectelor in care esti implicat.

Brandingul personal a devenit esential in conditiile in care totul in jurul nostru se schimba cu o viteza uluitoare, in special pe plan profesional. Tocmai de aceea, fii atat de bun incat ceilalti sa nu te poata ignora!

In aceasta carte remarcabila, Dan Schawbel iti ofera toate resursele, sfaturile si inspiratia de care ai nevoie pentru a prelua controlul asupra propriei cariere si a avea succes la locul de munca. Citeste-o daca vrei sa-ti implinesti visurile si sa te si distrezi in timp ce o faci.“

JACK CANFIELD, coautor al bestsellerului
Supa de pui pentru suflet si al seriei Principiile succesului

Ați putea fi interesat și de:


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE