CELE MAI IMPORTANTE LECTII DE VIATA

CELE MAI IMPORTANTE LECTII DE VIATA
Autor: Hal Urban

Autor: Hal Urban

Hal Urban a obtinut diploma de licenta si de master in istorie, dar si doctoratul in educatie si psihologie la Universitatea din San Francisco. De asemenea, a facut si studii postuniversitare in psihologia performantei de varf la Universitatea Stanford.
Timp de treizeci si cinci de ani a castigat diverse premii atat ca profesor de liceu, cat si ca profesor universitar. Prima sa carte, Cele mai importante lectii de viata, a fost aleasa drept „Cartea motivationala a anului” de catre Writer’s Digest.

    "O carte extrem de interesanta, plina de intelepciune clasica dupa care sa iti conduci viata." - Stephen R. Covey, autorul lucrarii The 7 Habits of Highly Effective People.
     Cele mai importante lectii de viata este o carte extraordinara prin profunzimea ei.
     Hal Urban, doctor in istorie, educatie si psihologie, prezinta pe parcursul lucrarii douazeci de principii cu radacini la fel de adanci in bunul-simt, cat si in compasiune.
Subiectele, adunate dintr-o viata de profesor, se concentreaza pe o gama larga de concepte usor de inteles, incluzand atitudinea legata de bani, de adevaratul sens al "succesului" si importanta distractiei.
Cartea va va ajuta sa gasiti tot ceea ce este mai bun: in viata, la ceilalti si in voi insiva.
     Clasica in simplitatea ei si durabila prin puterea de atractie, Cele mai importante lectii de viata va ofera suportul de care aveti nevoie pentru a redescoperi faptul ca dorinta de a construi o viata buna este atemporala.
   "Cele mai importante lectii de viata este solutia pentru a va deschide mintea spre un cufar al comorii plin cu oportunitatile si posibilitatile vietii." - Pat Croce, autorul lucrarii I Feel Great and You Will Too!

Ați putea fi interesat și de:


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE