CELE 12 COLOANE ALE SUCCESULUI

CELE 12 COLOANE ALE SUCCESULUI
Autor: Chris Widener

Autor: Chris Widener

Chris Widener este un exemplu revelator al luptei acerbe in depăsirea tuturor obstacolelor. Din 1988 este unul dintre cei mai cunoscuti oratori. A organizat seminarii despre arta de a conduce, dar si despre alte teme motivationale în cadrul unor corporatii de renume din America, precum General Electric, Cisco System si Harvard Business School.
Chris a scris peste 350 de articole, 5 carti si a inregistrat pe CD-uri peste 30 de programe despre arta de a conduce, dar si despre alte subiecte motivationale.
Chris, sotia lui, Lisa, si cei patru copii ai lor locuiesc intr-o suburbie din Seattle, Washington.
Autor: Jim Rohn

Autor: Jim Rohn

Jim Rohn a fost considerat de-a lungul timpului ca fiind unul dintre cei mai influenti ganditori ai epocii noastre. De peste 40 de ani, Jim Rohn se concentreaza asupra aspectelor fundamentale ale comportamentului uman, care nutresc o influenta covarsitoare asupra performantelor personale si profesionale.
A organizat seminarii si ateliere in Europa, Asia, Australia si Africa, dar si in marile orase din America de Nord. Este membru al Asociatiei Nationale a Oratorilor, care i-a acordat premiul CPAE, in 1985, pentru performantele remarcabile si profesionalismul de care a dat dovada in arta oratoriei.

   Succesul este atins in momentul in care te auto-depasesti. Asa ca lucrul cel mai important pe care trebuie sa-l faci este sa te perfectionezi pe tot parcursul vietii, sa-ti remodelezi propria personalitate.
Acesta este mesajul pe care Charlie (personajul caruia i s-a atribuit rolul de initiator in tot ceea ce inseamna arta succesului) il transmite lui Michael (sau oricaruia dintre noi), cel care va fi supus unui proces de transformare prin intelegerea vietii si a succesului personal.
   In sprijinul visurilor tale vei gasi cele douasprezece coloane pe care Jim Rohn si Chris Widener le pun la temelia succesului fiecarui om.
Ineditul abordarii sub forma unui roman motivational consta in faptul ca iti dezvaluie prin dialog simbolic oportunitatile de care poti beneficia facand apel la oamenii care iti sunt aproape si la propriile resurse.
Trebuie sa intelegi ca, pentru a atrage oameni placuti, trebuie sa fii la randul tau un om placut. Pentru a atrage oameni puternici, trebuie sa fii un om puternic. Pentru a atrage oameni loiali, trebuie sa fii un om loial.
In loc sa incerci sa-i schimbi pe cei din jur, incearca sa te schimbi pe tine insuti! Daca investesti in dezvoltarea personala inseamna ca esti pe drumul cel bun!

Ați putea fi interesat și de:


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE