INVATA SA ASCULTI

INVATA SA ASCULTI
Sase principii practice prin care ii poti ajuta pe ceilalti sa isi rezolve problemele si sa ai relatii mai implinite
35,00 lei
Stoc epuizat
Autor: Gary & Joy Lundberg

Autor: Gary & Joy Lundberg

Gary B. Lundberg este terapeut si cosilier marital, doctor si membru al Asociatiei americane de terapie familiala si matrimoniala (American Association of Marriage and Family Therapy). Joy Saunders Lundberg este scriitoare, speaker si poeta premiata in mai multe randuri. Cei doi sustin seminarii, workshopuri si discursuri pe intreg teritoriul Statelor Unite si prezinta saptamanal la radio o emisiune despre relatii, Morning Break with the Lundberg.

 

Un ghid de îmbunătăţire a relaţiilor personale, în care este prezentat conceptul de validare a sentimentelor – o tehnică deosebit de utilă, pentru o comunicare interpersonală perfectă, care înseamnă să îţi asculţi interlocutorul fără să îl judeci, să îl critici sau să încerci să îi rezolvi problemele. Autorii ne demonstrează că această tehnică este eficientă într-o paletă largă de situaţii, oferind cititorilor sfaturi preţioase şi răspunsuri specifice, atenţionându-i permanent că validarea autentică a sentimentelor celorlalţi trebuie să fie însoţită de respect şi onestitate, fiindcă altfel este considerată manipulare.

Sunt prezentate o mulţime de exemple din viaţa de zi cu zi, desprinse din experienţa de terapeuţi şi de părinţi a autorilor, de pe urma cărora chiar şi mai pretenţioşi cititori pot avea de învăţat.

Oricine s-a confruntat la un moment dat cu situaţia în care partenerul de viaţă sau copilul a avut o zi mai proastă, cu un client nemulţumit şi morocănos, cu un coleg sau o rudă care îi cere ceva imposibil va avea doar de câştigat de pe urma sfaturilor soţilor Lundberg.

 

„Simplitatea excepţională a acestei cărţi este rar întâlnită. Fiecare părinte, soţ, prieten, angajat sau angajator – oricine este preocupat de modul în care relaţionează cu ceilalţi indivizi – are nevoie de ea. Fiindcă lumea va fi un loc mai sigur, mai prietenos şi mai bun dacă vom pune cu toţii în practică procesul de validare descris în această carte. Mi-am propus să adopt pe deplin principiile de aici, fiindcă ştiu că viaţa mi se va schimba mult în bine.“

– Darla Hanks Isackson, autor, editor şi mamă a cinci copii

Ați putea fi interesat și de:


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE