FEMEILE SI BANII

FEMEILE SI BANII
Controleaza-ti propriul destin
28,00 lei
Stoc epuizat

      Cum se face ca femeile, care sunt atat de competente in toate celelalte domenii ale vietii lor, nu pot da dovada de aceeasi determinare atunci cand vine vorba de probleme financiare?
      Daca banii reprezinta diferenta dintre un viitor caracterizat de siguranta si confort si unul de indoiala si teama, daca ei sunt un factor important in fericirea personala, ba mai mult, sunt dovada felului in care ne pretuim si ne percepem... de ce nu avem mai multa grija de banii nostri?
      In Femeile si banii, Suze Orman ne cere sa ne schimbam modul de a gandi.
      Cand este vorba despre finante - si chiar de realizarile profesionale - prea des femeile se subapreciaza. Ea ne provoaca sa ne mandrim cu ceea ce suntem, sa actionam pentru un viitor financiar sigur si sa ne dobandim propria putere.
      In plus, ea cerceteaza relatia disfunctionala si complexa pe care o au femeile cu banii.
      Cu amestecul caracteristic de compasiune si intelegere profunda, ea pune la dispozitia femeilor informatii financiare pentru a depasi blocajele care le-au impiedicat sa castige mai mult de pe urma banilor pe care ii fac. Suze Orman ofera nu doar posibilitatile a ce ar putea fi o viata prospera, ci si puterea si instrumentele pentru a obtine acea viata.

Ați putea fi interesat și de:


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE